В МВР корупцията става все по-явна, но мерки не се взимат. Вместо да се гонят престъпниците, полицаите стават част от мафията.

Такъв е случаят с 25-годишната Симона Лулеова, която работи като полицайка в Седмо РПУ - София. Преди няколко дни тя бе хваната да превозва дрога и в момента е в ареста.

По пътя София – с. Баня автомобилът на Симона „Фолксваген Голф“ бе спрян от проверяващи за наркотици. В багажника бяха открити наркотици, а Мони веднага се защити, твърдейки, че нейни колеги са я натопили.

Симона обаче със сигурност е знаела много добре какво прави, за което говорят действията й минути преди ареста. Ключалката на багажника нарочно е била счупена, затова полицаите влезли през седалките отзад.

Още щом видяла, че я спират, Мони се обадила на висш служител в МВР, но онзи я отсвирил.

Всичко това говори, че Симона Лулеова е знаела много добре какво прави. Според някои информации тя работи за Атанас Мечев – Гаргата, който я използва като обикновено „муле“.

Тя е дъщеря на Иван Лулеов, койо преди 10 години застреля рома Николай Иванов за влизане взлом в имота му.

Симона обаче е поредният пример за качеството на служителите в МВР. Нейната съименница Симона Радева също работеше в МВР, но не й мигна окото да помогне на двойния убиец Георги Семерджиев.

Симона Лулеова се е клела в законите на България, а за пари потъпква всички клетви. За съжаление, това е доста жалко и плашещо. Заслужава максимално дълга присъда.

В момента Лулеова се намира зад решетките, където различни каки се гаврят с нея.

Източник: Уикенд