Белослава продължава да се държи крайно недостойно, след като я хванаха да шофира с 1,2 промила алкохол в кръвта насред София. Вместо да си понесе наказанието, с което да покаже, че наистина съжалява, тя излъга, че се разкайва, а използва връзките си, за да се измъкне от най-тежкото наказание.

Певицата звъннала на добрия си приятел и колега Христо Петров, който сега е депутат в НС, за да го моли да я измъкне от скандалната случка. Ицо Хазарта, който членува в „Продължаваме промяната“, веднага звъннал на своя човек в МВР, именно Калин Ценкин, който бе издигнат от ПП-ДБ за заместник министър на вътрешните работи. Ценкин заповядал на шефа на 6 РПУ Пламен Колев да потули случая с Белослава. За целта се счита, че хартиената част от дрегера умишлено е била откъсната.

Певицата вече е на свобода, но прави впечатление огромното лицемерие на известните личности у нас. Повечето я подкрепиха, а в същото време се възмущават от други пияни шофьори.

Белослава пък достигна дъното. Да се обаждаш, за да ходатайстват за теб и в същото време да твърдиш, че съжаляваш... Истински срам! Съжалява, че са я хванали, само за това съжалява дамата, която преди време беше рекламно лице на кампанията „Не карай пиян“.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com