Фолк дивата Галена продължава да слабее, с което хвърля феновете си в сериозно притеснение. 

От сочните форми на певицата от преди лятото, не е останала и следа. Дори с 2-3 кг отгоре, колкото се говореше, че е качила по време на пандемията, беше все така сексапилна. 

В момента Мама Ураган тежи сигурно около 45 кг., предполагат почитатели й. Всички те продължават да й се молят в социалните мрежи да предприеме мерки срещу неконтролируемото си отслабване.

И тази година Галена е сред менторите в музикалното състезание „Гласът на България“. Тя се стопи драстично за броени седмици. Този факт подсили допълнително слуховете, че се е подхлъзнала по новата мода – отслабване с инжекции за диабетици. 

Този метод за бързо вталяване, без титанични усилия във фитнеса, привлече редица последователи, въпреки засилващите се коментари за сериозни странични ефекти, включително в дългосрочен план. 

Смелчаците обаче не се поколебаха дори и при апела, че заради новата мода, в чийто плен са попаднали редица родни звезди, се стигнало до изчерпване на препарата в аптечната мрежа. 
В резултат диабетици, които наистина се нуждаят от този медикамент по здравословни причини, не могат да го открият. 

Феновете на Галена правят опити да й повлияят положително и постоянно й пишат под постове в социалната мрежа, че са разтревожени от бързите темпове, с които отслабва. Те изразяват надежда всичко в здравословен план да е наред. Вярват, че няма да стигне крайности в стремежа си да постигне фигурата, която си е наумила.

Припомняме, че в края на август, хитовата „Пайнер“-ка отмени участието си в Бургас по здравословни причини. Тогава веднага се появи мълвата, че е припаднала и се е наложило да се откаже от излизането на сцена.

На този етап певицата не е правила коментар на тази мълва. 
В началото на септември, когато гостува на Петя Дикова в „Тази неделя” по Би Ти Ви, певицата отговори с чувство за хумор на въпроса как поддържа форма. Тогава посочи, че е на три диети, защото с една не може да се наяде.

Феновете й се разтревожиха още повече, когато Галена обяви програмата си с участия и стана ясно, че през октомври ще пее почти всяка вечер.
Източник: Уикенд 
 

Спасете Галена!