Софи Маринова подари на сина си Лоренцо часовник за внушителните 37 500 евро (около 75 000 лв.).

Гласовитата певица донесла скъпия дар от Дубай, където прекара няколко дни в приятелска компания. Тя не за пръв път се раздава финансово за наследника си. Несъмнено обаче последното бижу, с което го зарадва, предизвика вниманието на всички заради скорошната мълва за разпрата на Лоренцо с органите на реда. 

Часовникът е на известна марка – жълто злато с черен циферблат. Лоренцо сложи часовника на лявата си ръка, точно до короната и името на майка му, които си татуира на опакото на дланта си. Някои обаче твърдят, че това е фалшификат и подчертават, че изкусните копия на тези часовници се търгуват по около 3 000 евро.

Факт е, че Софи Маринова винаги е проявявала завидна щедрост към сина си. Вероятно си спомняте, че за 18-я му рожден ден тя му подари ключове за кола. Несъмнено си спомняте и златното колело, което Лоренцо получи докато бе още малък. То бе специално поръчано от Щатите. 

Любопитен факт е, че щедростта на певицата никога не е била свързана с изисквания към сина й. Той пък на свой ред многократно е променял желанията си. По едно време си бе навил на пръста да си пробва късмета в Холивуд и да стане известен актьор, но след това размисли. 

Освен това отдели известно време и на идеята да учи за полицай, но в Швейцария. Това му желание е повече от любопитно, предвид че неотдавна самият той имаше проблеми с органите на реда.
Източник: Уикенд 
 

Софи Маринова отново прояви завидна щедрост – подари на сина си часовник за 75 бона 

Софи Маринова отново прояви завидна щедрост – подари на сина си часовник за 75 бона  - Снимка 2