Актрисата Снежана Макавеева оцеля на косъм преди пет години в катастрофа. Към днешна дата жали за кучето си Кари, което издъхнало, докато била в „Сървайвър“.

 

Чак сега тя събира сили да сподели мъката си по питбула. Очевидно за нея четириногото е било много повече от домашен любимец.

 

Снежана Макавеева плаче всеки ден

Дълго време Снежана не намирала сили да излее чувствата си, получавала паник атаки и спирала да диша. Отбелязва, че колкото и да са ги винили, че са обсебени една от друга, това остава най-силната й връзка в живота. Благодарна е на Кари, че е избрала нея в продължение на 14 години да бъде на първо място в сърцето й, а тя била на първо в нейното. Само те двете знаят какво са преживели заедно.

 

Определя „Сървайвър“ като паралелна реалност, която я завъртяла така главоломно, че когато се върнала усетила, че е затворила много врати от стария си живот. Самата тя се усеща променена.

 

Личи си, че Снежана Макавеева страда изключително много от загубата на домашния си любимец. От малка тя е бунтарка и с чепат характер – единствено Кари успявала да разтопи сърцето й. Към днешна дата актрисата е решена да започне нов етап от живота си и най-после да си позволи да бъде щастлива не само в професионален, но и в личен план.

 

В артистичните среди за нея се носят слухове, че е имала връзка и с мъже и с жени – нещо, което тя не отрича.

Благодари на Господ, че оцеляла при катастрофата и допълва, че сама минава през трудните моменти в живота си и не обича да споделя. Инцидентът се случил заради аквапланинг, а оцелели с приятелите й благодарение на страничните въздушни възглавници, които притежавал автомобилът й. След тази случка преосмислила за пореден път живота и ценностите си. Зарекла се да не се тормози повече с битовизми и да се вини за обстоятелствата, а сама да ги създава.

 

Признава, че плаче почти всеки ден и допълва, че мъката трябва да се излива и да се дава воля на чувствата, за да може душата да се пречисти. Споделя, че държала ръката на 33-годишна нейна приятелка в линейката по пътя към хоспис, където да изкара последните дни от живота си и това е нещото, което разбило всичките й други притеснения на пух и прах.

 

Несполучливите й връзки до момента не са я сломили, благодарение на силния й характер. Признава, че хората, които наистина са успели да й влязат под кожата се броят на пръстите на едната й ръка. Преди време мечтаела до 25-та си година да е омъжена и да има две деца, но животът имал други планове и я отвел в друга посока. На 33 тя все още не е открила половинката си. Най-голямата й любов до момента и нейна сродна душа бил именно питбулът Кари. 

Източник: Уикенд