Звездата от сериала „Под прикритие“ и риалитито „Сървайвър“ Снежана Макавеева, посрещна новата година на остров Бали. Тя пътува до екзотичната дестинация, за да избяга от черните мисли, тъй като от няколко месеца е в тежка депресия заради загубата на домашния си любимец – питбула Кари. Четириногото издъхна от старост, но актрисата го приемаше като част от семейството и още жали за загубата му.

 

Тя признава, че изминалата година била най-трудната в живота й до момента, тъй като изгубила най-верния си сърдечен спътник. Дълго време не й стигал въздухът, дори когато говорила. Допуснала стресът, болката и нервите да я съборят, а това довело до редица проблеми със здравето.

Снежана Макавеева бори депресията с йога

Поради тази причина се обърнала към далечен и непознат до онзи момент за нея свят – този на медитацията, дихателните практики, йогата, пречистванията. Категорична е, че Кари завинаги ще остане част от нея, но успяла да приеме и уважи физическата й липса, за да продължи по нейния път спокойна и уверена.

Съветва всички да правят онова, което ги кара да се чувстват живи и щастливи, както и да бъдат добри към себе си, за да са полезни за света.

 

Откакто се занимава с йога, актрисата е много променена – от щура купонджийка се е превърнала в смирена и обърната към духовното, а пиянските й изцепки останали в миналото.

Актрисата е бунтарка и чепат характер от малка – само кучето Кари успявало да разтопи сърцето й, но за съжаление тя вече не е сред живите.

 

Участничката в „Сървайвър“ е решила да започне нов етап от житейския си път и най-накрая да улегне не само в професионален, а и в житейски план.

Актрисата има трима по-големи братя и тъй като била най-малка, разполагала с най-голяма свобода. Износвала дрехите на братята си в детските години и придобила техните маниери – обичала да ритат топка заедно, да ловят гущери, но все пак успяла да запази женското в себе си.

 

Преди време мечтаела до 25 години да се омъжи и да има деца, но животът я отвел в различна посока. Към днешна дата тя е на 34 години и все още не е открила правилния човек. Твърди, че никога не е съжалявала за направените от нея неща и признава, че е правила и хубави и лоши. Категорична е, че е много важно човек да си гони мечтите и допълва, че ще осъществи всички нейни мечти.

Източник: Уикенд