Доста страстна, но в същото време и смущаваща любовна история се разиграва във „Фермата“.

Една от козите видимо си падна по красавица от стопанството. Вероятно вече сте се досетили, че става въпрос за поморийската домакиня Аксения, която през миналата седмица бе ратай и като такава полагаше доста старателни грижи за животните.

По традиция малко след изгрев слънце ратайката влезе в обора и се захвана с доенето на козите. Една от тях обаче веднага й налетя, давайки старт на страстна любовна офанзива. 
Чифтокопитното животно навря муцуната си във врата на Аксения и започна да се гали нежно в нея, а след това облиза здраво и косата й.

Отначало Аксения не реагира по никакъв начин, което очевидно бе знак за козата, че може да продължи напред с любовта си. така тя й пусна палаво език, на което поморийката подскочи и заяви: „Без близане! Без, близане! Ох, боже, каква коза си ти бе! Стига!“.

Животното обаче не отрази командите й и претендентката за стоте бона официално се оплака от него.
Въпреки сложните си отношения с любвеобвилната коза, Аксения се справи отлично в обора. Един от съотборниците й дори отбеляза, че поморийката е издоила повече мляко от мъжете, които са били ратаи преди нея.

Само преди четири седмици обаче нещата стояха по доста по-различен начин – тогава Аксения влизаше със сълзи на очи при животните, ужасена от селската работа, защото все още беше новобранец в стопанството.
Източник: Уикенд 
 

Смущаваща любов с животни във „Фермата“

Смущаваща любов с животни във „Фермата“ - Снимка 2