Бившата премиерша Линда Петкова е наела на работа в сладкарницата си бившия партньор на Камен Воденичаров.

 

Става въпрос за звездата от „Денсинг старс“ Тихомир Гаврилов, който бе дългогодишно гадже на актьора и тв водещ Камен Воденичаров.

 

Към днешна дата на него е поверено клиентското обслужване в "Амели Суийт Шоп", където Линда върти торти без захар и пече сладкарски изделия с вегански и еко послания в рецептите.

Тихомир и канадката се запознали още докато "Има такъв народ" на Слави Трифонов бе част от коалицията "Петков".

 

След повече от 20-годишна вражда Камен Воденичаров се завърна в екипа на Дългия през 2019 г., малко след като той учреди партията си и досега води във "Вечерното шоу на Слави" по кабеларката му "7/8 ТВ" и редовно се превъплъщава в политически образи – последният му такъв бе на Росен Плевнелиев в скеч за преговорния екип, воден от експрезидента с бившия външен министър Соломон Паси за съставянето на редовен кабинет. 

 

Съседи на сладкарницата разкриват, че не са засичали лично Камен Воденичаров в сладкарницата на Петкова. Прави впечатление, че откакто съпругът на Линда – Кирил Петков и съпартиецът му Асен Василев загубиха изборите на 2 октомври, клиентелата на "Сан Стефано" значително е паднала.

 

Докато бе в ролята на премиерша Линда събираше стотици любители на сладките изкушения всеки ден и едва смогваше с изпълнението на поръчките.

Отливът от подкрепата за "Продължаваме промяната" след едва 7 месеца управление на държавата обаче пряко се е отразил и на потока от желаещи да вкусят тортите с агаве и стевия. 

Източник: Уикенд

Сложи ли Линда рога на Кирил Петков?

Сложи ли Линда рога на Кирил Петков? - Снимка 2