Мълвата за раздялата между Красен Кралев и Виктория Петрова отдавна витае в публичното пространство, но досега не е била официално потвърдена. 

По всичко личи обаче, че бившия министър и чаровната водеща на Би Ти Ви вече не са заедно. Свидетели дори твърдят, че бизнесменът е бил забелязан на интимна вечеря със засукана млада дама, само с няколко години по-голяма от щерка му Криси.
 
„Тя стоеше нелепо до него. Изглеждаха като баща и дъщеря, но бе повече от ясно, че той има по-специален интерес към нея”, коментират очевидци, които са засекли двойката в популярно заведение.

Клюката гласи, че в последно време Кралев залитал основно по млади жени в началото на 20-те им години. При все, че самият той вече е на 55, това не му пречело да се заглежда по „агнешкото”. Точно тези негови забежки довели до раздялата му с Виктория Петрова, за която се говори от месеци. 

Журналистката не открехва завесата над личния си живот и едва ли ще направи коментар по темата, но дори и колегите й са засекли промяна в настроението й.  
„Може би в началото е била щастлива с него, но през последните години от връзката им изглеждаше тъжна и унила”, гласят коментарите в нюзрума на Би Ти Ви.

Виктория е на 44 и има един провален брак зад гърба си с оператора Добромир Иванов. Тя така и не успя да се сдобие с наследник. По въпроса за децата се разминала и с Красен – новинарката отдавна мечтаела за бебе, докато неговата дъщеря вече е голяма и той нямал намерение тепърва да сменя памперси.

Кралев и Петрова изкараха заедно 6 години, през което време се разделяха и събираха неколкократно.
Според близки до новинарката отношенията им вече били тотално изчерпани и нямало връщане назад. В началото на връзката им всичко било идеално, но накрая толкова се отдалечили, че бившия министър започнал да кръшка, а Виктория се съсредоточила върху работата си.

Красен и чаровната водеща са разказвали, че се запознали в Би Ти Ви. Той тъкмо бил станал министър на спорта и участвал в предаването „Лице в лице” с Цветанка Ризова. Пред студиото срещнал Вики, която се спряла да побъбри с пиарката му. Тя учтиво ги представила един на друг и дори възкликнала: “Как е възможно да не се познавате, при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите?” 

Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.
След тази спонтанна среща в коридорите на медията министърът се сдобил с телефонния номер на журналистката и я поканил на кафе. Тя колебливо отказала, но той не се предал лесно и станал настоятелен. Накрая синеоката брюнетка склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължим дълго. 

На практика обаче се случило точно обратното - двамата толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели четири часа.
След време бизнесменът споделил пред приятели, че Виктория отдавна привлякла интереса му. Преди да се запознаят лично, той наблюдавал развитието й. Забелязал я още в телевизия "Европа", където започнала кариерата й.

За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Петрова запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него. Малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни допреди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им.
Източник: Уикенд 
 

След Виктория Петрова, Красен Кралев заби 20-годишна