Пред Мартин Карбовски, Слави Трифонов наруши дългогодишното си мълчание по темата любов, връзките му, както и дали изобщо някога ще го видим като младоженец. От думите му става ясно, че мълвата, която се понесе през лятото в шоусредите, че се е оженил, няма нищо общо с истината.

 

„Твоята съдба започва поразително да прилича на тази на Лили Иванова. Посветен на работата“, заяви журналистът и така направи опит да повдигне темата за личния живот на Дългия, който обаче не сподели за себе си, а за естрадната прима, която години наред иронизираше до припадък в шоуто си.

„Лили Иванова е абсолютен професионалист, който наистина е отдал живота си на това, което прави, заради което заслужава безусловно уважение.

Дала си е личния живот и всичко заради това, което прави. Заслужава безусловно уважение“,  заяви учиндолецът. След това откровенията на Слави продължиха с телевизията му като призна, че му е много трудно да издържа.

Той почти потвърди информацията, че7/8 ТВ е пред фалит.

 

„Много трудно се издържа тази телевизия. Не е успех, защото има зрители, гледа се, но трудно може да се нарече успешен проект, освен ако не е като „Нетфликс“ и НВО, иначе издръжката само с реклами е много трудна.

 

Дори и за големите телевизии е непосилно да се издържат само от реклами. Ще направя каквото мога и докогато мога за тази телевизия", сподели лидерът на ИТН.

„Ку-Ку бенд“ ще се запази, докато съм жив“, заяви уверено шоуменът и допълни, че не мисли да се връща в Би Ти Ви, поне не и на този етап.

 

„Ку-Ку бенд" и Евгени се върнаха в Би Ти Ви, но аз все още не. Мислил съм по въпроса, но трябва да има определени обстоятелства, за да се върна. Засега няма такива изгледи, защото телевизиите искат да са добре с властта. Единственият ми изход е, ако спечеля властта", заяви през смях и замечтано Дългия. Той не подмина и темата за заместника му в телевизията.

„Цитиридис беше голяма грешка на Би Ти Ви. Момчето нямаше опит, тоя пич просто не

ставаше. Беше грешка да търсятмой заместник, някой, който да прилича на мен“, смята лидерът на ИТН.

 

В крайна сметка Слави не се ската и отговори и на въпроса на Карбовски „Защо не се ожени?“.

-          За кого, бе?, попита смръщен и невярващ политикът шоумен.

-          Не знам, за тия години все си срещал свестни момичета, подбутна го Мартин.

-      Да. Имаше моменти, в които съм искал да се оженя, но за тази работа трябват двама. Не искам да изпадам в откровения, но е имало моменти когато това, че съм имал връзка, ме е спасявало, особено по времето, когато беше „Шоуто на Слави“. Любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока, да те разбира в това, което правиш. Нямам труден характер. Аз съм златна пеперуда в розова мъгла. Просто трябва човек да ме разбира“, заяви Слави, явно визирайки връзката си с Мартина Огнянова, която си остава най-голямата му любов.

 

Бившата балерина и гологлавецът изкараха заедно повече от З години, но красавицата го заряза и се залюби с треньора по бокс Коко Колев, с когото е и до днес и имат три деца.

 

Мартина пристига в София през 2006 година, за да учи кинезитерапия в Националната. Спортна академия. Тъй като е от Варна и в столицата живее на квартира, почти веднага се хваща на работа. По това време тече конкурс за танцьорки в балет „Магаданс“. Мартина се явява и печели място сред балерините. Връзката й с Дългия започва едва 2 години по-късно.

 

Пикантен факт е, че цяла година, след като излиза с шефа си, балерината продължава да топли леглото и на Борис Солтарийски. И една непотвърдена информация, която обаче като нищо може да се окаже съвсем вярна. Според хора, близки до двойката, само за последната една година от връзката им Слави е пръснал по годеницата си над 300 000 лв. Сумата набъбнала основно заради жилището подарък. Но доста голямо било и перото на харчовете за дрешки скъпа кола, бижута и множество почивки. Години по-късно балерината призна, че със Слави се чувствала като в златна клетка,

 

„Коко е истинската ми любов! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безкрайно, че срещнах моята и очите, и сърцето ми бяха отворени да я позная, защото със Слави Трифонов бях като в златна клетка. Не се оплаквам, много научих от него, много ми даде, но явно това не беше моята любов“, сподели преди време Огнянова. За нея връзката със Слави е минало, към което не се връща.

 

„Слави беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. 7 години имах тази връзка. Всичките ми приятелки искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм му интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения всеки е в някаква роля, за да изградим „прекрасния свят“ и „прекрасния палат“, в който живеем, а всички наоколо

казват: „Уау, ето го съвършенството, и ние искаме“, разказва Мартина в блога си.

 

„Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала“, продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

 

„Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, пълни със сълзи. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам… Те не знаят тези мънички, съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях”, изповядва се бившата любима на Дългия. За началото на връзката си с Коко Огнянова доста е говорила. Той се появява като заместник на треньора й по бокс.

 

„Вече нещата във връзката ми със Слави бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално. Излязохме веднъж на разходка с Коко и до ден-днешен не сме се разделяли“, споделя за тогава Мартина.

 

След раздялата с Дългия тя е изхвърлена от балета на шоуто му. „Материалното никога не ме е блазнело. По едно време пазех придобивките си като чанти и бижута от подаръци, но ги продадох, а някои раздадох. Нека други да им се радват, казва с усмивка днес балерината, която Слави още не може да забрави. Определено Мартина е жената, която е разбила сърцето на Трифонов, докато той е правел планове за сватба, разкриват запознати.

Източник: Уикенд