Сенките на един от най-мащабните приватизатори в българската история и по-точно на емблематичния хладилен завод "Мраз" - Васил Василев, и разглезеното му синче Слави надвиснаха над подготвящия се проект "3-ти март", зад който прозира президентът Радев.

През последните дни невоизлюпеният политолог Слави хвърчи като зашеметен гълъб по телевизионните студиа, за да възхвалява Радев. Вместо да се гушка под завивките с любовницата си Василев младши използва националния ефир, за да промотира проекта оксиморон на държавния глава.

Явно разкритията на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски по адрес на Радев и касиерите му са извадили президента от обувките му и сега на показ са извадени глашатаите му.

От нафталина бе изваден първо един от съветниците му Димитър Стоянов, а сега и малкият Слави. От самолет си личи обаче, че двамата са доста объркани и тъй като най-важна е истината то е добре българският народ да се вслушва в думите на дисидента Петър Бояджиев.

Бизнесменът Васил Василев бе изобличен като ухо на ДС

Ето какво написа антикомунистът съвсем наскоро:

„Пак слушам един Слави Василев, да ръси змии и гущери по адрес на двамата.

Ами бащата на този Василев се казва Васил Василев, с когото много добре се познаваме, макар и през барикадата.

През 80-те години баща му беше под прикритие в посолството на България в Париж. Под прикритие като агент от ДС. Всичките Секретни грами свързани с опитите да ме следят са минавали през него, както установих по-късно в архивите. 

А през юни 1989 година, без малко да му счупя камерата във една от залите на Народното събрание. Бяхме поканили в Париж, представители на правозащитната организация, Независимото дружество, на една важна конференция.

И в един момент забелязвам този мушморок скрил се в едно кюше, да заснема за дс кадрите от случващото се.

Погледите на мнозинството са насочени напред и разбира се не виждат, на бай ви Петър има други рефлекси. Засяках го, отидох и ха-ха да му счупя мръсната десарска камера“.

Източник: blitz.bg