Лъсна скандалната истина за „Игри на волята“.

От кухнята на риалитито издадоха, че синът на шампионката Мария Грозева е влязъл с връзки. Както вероятно сами се досещате, рамо му е бутнала именно майка му.

Въпреки, че не може да се отрече, че има положителни качества, с които успя да спечели симпатиите на зрителите, 23-годишният Валери Григоров не успя да се добере до финала.

Той напусна риалитито, след капитанските елиминации, макар именно той да водеше през по-голямата част от битката.

Валери призна, че не е очаквал, че играта ще се развие по този начин. Той отпадна изненадващо, въпреки добрата си физическа подготовка.

След елиминацията той се ядоса, че не е успял да се справи с пъзела, но призна, че никога в живота си не е редил такова нещо.

Очевидно младежът е наследил хъса за победа от майка си. Той подчертава, че от нея е взел вярата, че може да приключи всяко начинание с успех, както и позитивното мислене. За себе си казва, че сред силните му качества са това, че е приспособим и притежава бързина, сила и точност.

Тренирал е редица спортове и разбира се има множество контузии. Родителите му били първите хора, с които се видял, след като отпаднал от „Игри на волята“.

Източник: Уикенд