Отвратителна гавра с лицето и по-точно с устните на млада и красива българка са извършили докторите от Bellissimo Clinic, а жертвата е дала гласност на касапницата в една от множеството фейсбук групи, посветени на грижата за красотата.

От публикуваните снимки и видео виждаме едно прекрасно същество, в разцвета на своята младост, решило да допълни дадената му от Бог красота с малко по-плътни и сочни устни. За процедурата избрала една от най-шумно рекламираните клиники у нас, помещаваща се в помпозна и лъскава сграда на столичния бул. “България”. Най-вероятно изборът й е бил повлиян от масираните инфлуенсърски кампании, в които певици, тв водещи, актриси, че и поувехнали жрици на най-древната професия сипят хвалби на килограм за майсторството на докторите.

Каквато и да е била причината, резултатът е потресаващ. От снимките и клипчето, поместено от пострадалата жена (чието име пазим в редакцията), виждаме обезобразена, крива, подпухнала и откровено грозна уста - крайно несиметрична, отекла и гротескна. Техниката, използвана (по думите на пациентката) от д-р Стефан Личев също е плачевно - все едно студент в първи курс се е упражнявал върху пластмасов макет.

 


Ето как самата девойка описва травмите си (запазваме автентичния правопис):

“Никога повече няма да отида при Д-р Личев, в рамките на 2 месеца, устните ми минаха през всякакви аномалии. Спадане- подуване и също така едната страна на горната ми устна е в трагично състояние! Само във вътрешната област на устната имам УЖ хиалурон и адски много се личи как по краищата нямам, а в средата се е подуло и също така имам топчета които са УЖАСНО изразени. С две ръце НЕ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!”.

Тук е мястото дебело да подчертаем, че настоящият материал не е плод на лични пристрастия, нито се базира на анонимни твърдения. Тъкмо напротив - говорим за реално пострадали хора, чийто единствен грях е, че не са се родили известни и докторите на Bellissimo не са им предоставили безплатно 5-звездно обслужване срещу реклама в интернет. Напротив - редовите пациентки си плащат като попадии, а последващото поправяне на лекарската некадърност е изцяло за тяхна сметка.

Бърз преглед във фейсбук и по форумите доказва, че случката не е прецедент. Друга потребителка, която отново застава с лицето и името си твърди, че колегата на д-р Личев - небезизвестният д-р Джак също си е оставил ръцете върху устните й и те станали на грозни топчета, което е недопустимо за кой да е дерматолог и обикновено се получава от калпава техника и лошо подбран филър.

 

 



Не по-добри са отзивите за Bellissimo и с-р Джак във форума Bg-mamma, тъкмо напротив.

“…. Първото ми слагане на хиалурон беше именно там от този лекар. Филърът беше Pluryal 1мл. Толкова болка брах, че изкривих ръката на мъжа ми от стискане. Беше като на конвейр - имаше 2 момичета преди мен, всички стояхме намазани с обезболяващ крем в чакалнята и с която свършеше доктора, беше ред на следващата.
Самата процедура беше около 15мин. Резултатът?! Цялата ми уста беше на буци, които по-късно станаха на малки топчета по протежението на цяяяялата ми горна устна. Бях с хематоми, но за тях не е виновен лекаря. Когато си тръгвах, споменах, че сигурно това е първият и последен път, в който се подлагам на процедурата, а момичето на рецепция ми каза"Ааа, ще видиш, че ще се върнеш! В момента, вкойто спреш да усещаш топчетата, ще се върнеш….”

Естествено, пострадалата дама не се връща, а отива при опитна дерматоложка, която й обяснила, че са я работили с нисък клас продукт, който реномираните клиники на жаргон наричат “зъболекарски филър”, т.к бил сред най-евтините и с него бодяли основно стоматолози в шано кабинети, а сериозните инжектори подхождали с много резерви.



Друга уйдурма, прилагана в Bellissimo Клиник била т.нар. Diamond Glow Therapy, коато струвала 170 лв., а се извършвала с прост уред за многократна употреба, наречен дермаролер, който в специализираните сайтове върви скромните 30 лв.!!!

До кога доктори ще дерат по три кожи от пациентките си, а ще ги изпращат от кабинетите си обезобразени и окрадени, оставяме на здравното министерство да даде отговор. А ние ще продължаваме да разказваме историите на стотиците пострадали жени, паднали в жертва на мечтата си за красота и вечна младост.

 

Източник: crimesbg.com