Заплашил ли е Цоло Вутов да лиши сина си Владимир от достъп до фамилните авоари? Този горещ слух обикаля нощна София откакто стана ясно, че друг соц милионер Добромир Гущеров е спрял кранчето на оядения си наследник и дори го бил изключил от завещанието си.

 

Въпреки, че поддържа реноме на що-годе успешен бизнесмен и деен участник в управлението на  фамилната фирма “Геострой”, за Владимир Вутов все по-упорито се говори, че вместо да увеличава, той стапял бащините си пари с екстравагантни приумици и издръжка на жени с меко казано лошо име и свободно поведение.

Нещо повече - в хайлайфа се шушука, че именно Вутов-младши наливал пари в бизнес начинанието на голямата си любов Цеци Красимирова. Откакто се разведе с американския милионер Майкъл Струмейтис, синеоката изкусителка пусна на пазара собствена линия от добавки и козметика на основата на канабис. За бизнеса я открехнал именно американецът, който успешно развива производство и търговия с легални изделия от марихуана.

 

Само че щатският баровец категорично отказал да финансира начинанието на екссъпругата си и в прав текст й заявил да си търси друг спонсор. Речено-стопено. Веднага щом се прибрала на родна земя, Цеци Красимирова се хвърлила в обятията на Владо Вутов и бръкнала дълбоко в торбата с жълтици, събирани грижливо от успешния му баща в касата на “Геострой”.

Към днешна дата Владимир, който в публичното пространство е известен основно с хобито да се къпе с марково шампанско и да скандализира световния елит с мазна чалга, щедро наливал кеш в бизнеса на старата си изгора, без да му пука, че е на загуба.

 

Само за половин година щетата, който Вутов-младши нанесъл на бащината си компания “Геострой”, наближавала милион евро, хвалела се самата Цеци.

 

Възможно ли е заради обсесията на богаташа по фаталната манекенка баща му да го остави гол като пушка, времето ще покаже.

Източник: crimesbg.com