Брутална вакханалия цари сред отцепниците, лоялни на Джевдет Чакъров, научи наш репортер. Поредната пиперлива клюка разнася, че разградската депутатка Хабибе Расим и бившият депутат Ахмед Ахмедов били обърнали един от депутатските кабинети в бившия Партиен дом (молим за извинение) на еб@лник. Някогашната зам.-кметица на Разград редовно се изнизвала от пленарни заседания за да си урежда дискретни срещи по без гащи с Ахмедов, на когото предварително пускала пропуск за достъп до парламента.

 

В кабинета си тя събличала официалния костюм и оставала само по напращели ц*ци, разкрачена върху дивана, а преди това пускала на тъпкача си закачлив смс, който гласял: “мокра съм и загоряла, влизай по-бързо, че умирам”. Това било знак делиорманският нерез да плати сметката в съседното на парламента скъпо заведение и да я обладае грубо в законодателния храм.

Ако вярваме на кулоарните сплетни, един летен ден докато колегите й коват закони, Хабибе ханъм отново се била разчекнала дибидюс гола, този път върху бюрото, очаквайки нетърпеливо да поеме разградския обрязан пенис. Докато се опипвала мръснишки по най-милото, на врата се почукало, а тя палаво се провикнала: “Влеез”. За неин ужас, вместо Ахмедов, там стоял служител от администрацията, който останал като гръмнат при вида на тлъстото й дупе и не по-малко месестите й гърди.

Ако за служителите в Партийния дом секс аферата на г-жа Расим била нещо ново, нейните съграждани от Делиормана отдавна били наясно, че тя охотно отваря предната си и задна дупка за бившия зам.-председател на ДПС. Аферата им датирала още от времето, когато Хабибе търкала зам.-кметския стол в община Разград, а любовникът й Ахмедов колел и бесел из региона. Двамата не ги било грях да мърсят дори семейната спалня на Ахмедов и редовно го правели у тях докато съпругата му се грижела за децата. На двамата прелюбодейци не им пукало, че докато я обладава на “задна прашка”, от нощното шкафче ги гледали семейните снимки, редят отвратени депесари.

Току в навечерието на последните парламентарни избори, съпругата на Ахмедов разбрала на какъв перверзник и кръшкач пере гащите и сервира топла вечеря. Госпожа Ахмедова установила, че от семейната банкова сметка на няколко транша излизали крупни суми от порядъка на 10-15 хил.лв. От разпечатката лъснали директни преводи по сметката на пачаврата Расим, както и онлайн покупки на бижута Bvlgari и Cartier, с каквито можела да бъде забелязана депутатката. За капак законната съпруга набарала противни по своята вулгарност чатове между благоверния си и някогашната зам.-кметица.

Разкритията прелели чашата на вярната съпруга и отдадена майка, но тя нямала къде да мърда, т.к била посветила цялата си младост на разхайтения екс депутат и нямала нито кариера, нито скътани пари на страни. Той пък я заплашил, че ако го остави, бял ден нямала да види в Разград и щяла да гладува заедно с децата им до края на живота си.

Докато клетата женица не смее да си покаже очите от вкъщи заради срамното петно върху семейната чест, Хабибе Расим движела из Разград като истинска мафиотска метреса - нагла, безпардонна и окичена с гривни, пръстени, обеци и гердани за хиляди левове. Нещо повече, тя продължавала да командори в коридорите на общината, заплашвайки бившите си колеги с тежки наказания ако й счупят хатъра.

 

“До къде стигнахме - една долна развратница да управлява цял Разград заради поредния дерибей, който не може да си държи оная работа в гащите”, кълнели и проклетисвали съгражданите им, надявайки се на предстоящите избори г-жа Расим повече да не помирише депутатската банка.

Източник: crimesbg.com