Само до няколко седмици елитните секс магазини у нас ще бъдат залети с луксозни вибратори, серия презервативи, че даже и надуваеми кукли с марката (забележете!) Костя Копейкин.

Разбира се, както сами се досещате, продавач на атрактивните стоки няма да е лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, прочут със злочестия си прякор, а негови политически конкуренти. Целта не е реклама на партийния вожд, минаващ за секс символ в русофилските среди, а по-скоро осмиването му и здрава подигравка, обясняват запознати с коварния план.

Неофициално се твърди, че зад необичайното бизнес начинание стоят хора от формацията на Стефан Янев „Български възход”.
Както е известно, двете партии са в лют конфликт кой да обере гласовете на тукашните фенове на Владимир Путин. За момента Костадинов се справя по-добре, но и феновете на Янев не се дават лесно и смятат, че имат шансове да го изместят.

Както вече стана ясно, активистите на ексслужебния премиер се заканиха да извадят уличаващи документи, че Костадин Костадинов е с цигански произход.
Пускането на секс атрибутите трябва да е връх в планираната кампания по разобличаване на „Възраждане” като агенти на Запада, чиято подмолна и добре законспирирана задача била да разединят бг русофилите.

Идеята за секс играчките „Коста Копейкин” се родила едва преди няколко дни, разкриват запознати. Повод е новината, че от „Възраждане” са запазили като търговска марка, прякора на своя лидер, с който е иронизиран в социалните мрежи.
Документите за регистрацията на марката „Костя Копейкин” са подадени на 20 юли тази година от секретаря на формацията Деян Николов. На същата дата е запазено и името партия „Възраждане”, заедно с изправения лъв, който е символ на формацията.

Докато патентоването на емблема и име е нещо логично, все пак такава практика имат и останалите формации, то запазването на подигравателния прякор на лидера е нещо доста нетипично.
Вероятно Костадин Костадинов е разчитал, че притежавайки търговската марка „Костя Копейкин”, може да забрани на своите опоненти да използват това словосъчетание, когато го споменават, дори и да заведе дела срещу всеки, осмелил се да намекне с прякора му, че е проводник на руската кауза, а не български възрожденец, за какъвто иска да мине.

От обясненията на Костадинов пред журналисти стана ясно, че не се припознава в прякора Костя Копейкин.
Той поясни, че с група симпатизанти се канят да основат фондация с това име, която ще раздава ежегодни награди. Парите за фондацията ще се събират от „делата срещу богати и продажни медии”, уронващи доброто име на литературния герой, както и името на фондацията.

Бърза проверка сочи, партийният секретар Деян Николов вече е запазил името Костя Копейкин в Търговския регистър. Така никой друг, освен него няма възможност да регистрира фирма или фондация с това име.
Адвокати обаче побързаха да попарят плановете на Копейкин и компания за цензура.
Юристите поясниха, че притежанието на дадена търговска марка не дава абсолютни права върху самите думи в името – в противен случай нямаше да останат свободни думи в говоримия език. За това и всеки опонент на русофилската формация, спокойно може да назовава нейният шеф с прякора Костя Копейкин в устен или писмен вариант.

Патентът върху „Костя Копейкин” забранява единствено на други търговци да пускат стоки с тази марка. Дори и това си има своята специфика, допълват прависти. Оказва се, че пълномощникът на Костадинов си е свършил доста калпаво работата.
В документите за запазване на търговската марка, партийният секретар Деян Николов е отбелязал само част от графите в  Международния класификатор на стоките и услугите, за които марката е запазена.

Това са „аксесоари за дамско бельо (галантерия)” в клас 25, „циркови представления” и „шоупродукции” в клас 41, „агенции за осиновяване”, „адвокатски услуги”, „арбитраж”, „астрологични консултации”, „връщане на загубени вещи”, „генеалогични проучвания”, „гледане на деца”, „гледане на домашни любимци”, „гледане на карти таро за трети лица” в клас 45.

Вероятно от недоглеждане, но в документите за регистрация на марката „Костя Копейкин” не е посочен и клас 10, който включва: медицински, хирургически и дентални апарати, устройства и изделия за сексуална активност.
Това означава, че вибратори, презервативи или надуваеми кукли на друг производител могат спокойно да се продават с марката „Коста Копейкин”.

Пропускът моментално е забелязан от феновете на конкурента на Костадинов – Стефан Янев. Запознати разкриват, че след направено дарение от известен бизнесмен, в Китай вече е поръчана първата партида вибратори и презервативи, носещи прякора на Костадинов.
Има планове за продажба и на надуваема секс кукла, която трябва да е копие на мускулест негър. Тук дилемата е, дали е законно в лице тъмнокожият мъжага да наподобява физиономията на Костадин Костадинов, коментираха през смях хората стоящи зад новият секс проект „Костя Копейкин”.
Източник: Уикенд 

Скандал! Пускат вибратори Костя Копейкин