Тъкмо му се поразмина славата на наркотрафикант покрай заловения в Ирландия кораб “Верила”, натъпкан с 300 кила кокаин, Георги Домусчиев се окичи с нова титла - Главен баджанак на републиката, гаврят се столични зевзеци. Босът на “Лудогорец” от известно време е щастливо женен за една от най-оборотните и употребявани бръмчалки Дани Димитрова. Тя фигурира в еротичните тефтерчета на една камара добре облечени бизнесмени, записана като “Дани от Люлин”, т.к там е родният й дом.

 

Сред забивките на Дани, която през далечната 2015 г. става втора подгласничка на “Мис България” са бившият мъж на Жени Калканджиева Тачо, собственикът на “Син Сити” Иво Кръстев, както и конкурентът му Орлин Попов, който върти веригата ресторанти “Хепи”.

Всички изредени по-горе господа обаче бледнеят пред Васил Божков и сина му Антон, за които близки до фамилията се кълнат, че също са вкусвали от сладостите на новоизлюпената госпожа Домусчиева. Дали всеки по отделно или в рамките на някое по-оживено голо парти, историята мълчи.

 

За промяната в брачния статус на Георги и Дани Домусчиеви научаваме от медийни публикации, че от информация че нежната половинка на най-богатия българин е станала кръстница на новия кораб на братята Домусчиеви. Тя му дава името „Трапезица“, с което той стана вторият в историята на компанията с това име. Флагът му бе вдигнат в корабостроителницата Jiangsu New Yangzi Shipbuilding Co. Ltd., Китай. Това е третият 45 000-тонен кораб за насипни товари, получен от Параходство БМФ АД и вторият със същото име във флотилията на братята.

Девойката вече на близо тридесет години и най-сетне е решила да си седне на дупето, оплитайки в мрежите си най-богатия българин според класацията на “Форбс”. Преди да сложи халката, Дани е била стара познайница на клиентите от елитните заведения. Тя имала навика да седи на вип-сепаретата, отпивайки шампанско с отработени движения. Злите езици редят, че в миналото си примерната вече съпруга е имала зависимости както от алкохол, така и от други опиати, но ние каквото не сме виждали лично, няма как да го твърдим.

 

Едно от големите любовни разочарования на новата г-жа Домусчиева била раздялата й със собственика на “Син Сити” Иво Кръстев. На него му било писнало от супер разкрепостения характер на госпожица Димитрова и скоропостижно й посочил вратата. Тя обаче не си губила времето и бързо го заменила с друг виден богаташ - създателят на веригата “Хепи” Орлин Попов, на когото се навила да стане метреса. Бизнесменът бил горе-долу щедър и чат-пат й подарявал по нещо, коментират запознати. Дани била доволна, той от нея също. Попов нямал проблеми с парите, особено след като преди години се понесе слух, че е продал „Хепи“ на чуждестранен инвеститор.

За Дани Димитрова оживено се коментира в хайлайф средите, че е от типа момичета, които харесват чичковци с кинти. Всъщност тя не е известна с нищо друго. На медиите е позната от десетина години години насам, но за съжаление не с умения в конкретна професионална сфера, а с креватните си завоевания. През 2014 Димитрова става подгласничка в конкурса „Мис България“, а през 2015 се насажда като сензационна героиня в светските издания, заради това, че след събитието, организирано от Жени Калканджиева, Дани й открадва съпруга Стефан Манов – Тачо. Появяват се снимки от почивка и купони в Банско с женения мъж, а миската се превръща в още по-голям фурор, когато се разпространи слухът, че е бременна във втория месец от Манов. Аферата им приключи и не се разбра какво точно са преживели двамата.

 

Е, към днешна дата забежките й са останали в миналото, а ние се надяваме бившите й секс другарчета да са достатъчно дискретни за да пазят имиджа й пред най-богатия българин Георги Домусчиев. А на младоженците - честито и горчиво.

Източник: crimesbg.com