Перверзен сексуален многоъгълник се бил заформил между разстреляния Мартин Нотариуса, Пепи Еврото, жена му Любена Петрова и още неколцина магистрати и бизнесмени, разказаха запознати със съдебните потайности.

 

Въпреки, че е женен за истинска тигрица и гол модел, Нотариуса започнал извънбрачна връзка с палавата Любена още докато тя живеела под един покрив с бившия следовател Петър Петров. Заварката станала в ресторант в столичния “Ринг Мол”, където двамата си уреждали дискретни обеди и вечери, прераснали в истинска креватна вакханалия, под носа на Пепи Еврото.

 

В последствие срещите с райбер се прехвърлили в хотел “Маринела”, където заради връзките си с Ветко и Маринела Арабаджиеви, Нотариуса ползвал луксозен апартамент. Излишно е да казваме, че разстреляният изнудвач бил монтирал скрити камери, с които записвал подвизите на безсрамната магистратска съпруга, а колекцията му с мръсни клипчета значително надвишавала тази на Еврото.

 

Според хвалбите на Божанов, г-жа Петрова се раздавала като за последно и била царица в ръсенето на цинизми по време на акта. Той от своя страна я карал да му разказва на висок глас как точно са я обладавали мъжете, с които е правила групови изпълнения и настоявал тя да използва максимално вулгарни думи. Излишно е да казваме, че в изповедите фигурирали имена на влиятелни прокурори, съдии, следователи и високо поставени полицаи. Докато са под завивките, Любена споделяла и за секса със собствения си мъж, особено за някои негови еректилни проблеми и залитания към собствения му пол. Така Нотариуса се сдобил с изключително скандални аудио-визуални материали, част от които търгувал срещу влияние в съдебната система.

 

Разбира се, интимните ласки не били истинската цел на заварката с жената на Пепи Еврото. Марто бил хвърлил око на имотите, които силиконовата бръмчалка притежава у нас и в Гърция, ето защо още при първите признаци за развод между Любена и боса на “Осемте джуджета”, Божанов я убедил да му прехвърли апартаменти и къщи, уж за да не може мъжа й да сложи ръка върху тях. В действителност луксозните недвижимости буквално й били отнети от разстреляният лобист и той започнал да се разпорежда с тях зад гърба й.

 

Посредством Любена, Мартин Нотариуса успял да се внедри и в средите на някои “демократични” и “антикорупционни” медии, с които порно кралицата завърза връзки покрай отстраняването на Иван Гешев и дори даде серия интервюта за тях. Под предлог, че ще предостави скандални разкрития за Пепи Еврото, убития Божанов успял да разреши някои свои казуси с техните собственици и дори да пробие в средите на “Продължаваме промяната” и “Демократична България”. За това намекна в свое интервю неотдавна и журналистът Стефан Ташев, обяснявайки много от преплетките по върховете на държавата, останали скрити за обикновените хора.

Източник: crimesbg.com