“Румен Гайтански си правеше сметка да наследи Ахмед Доган, а наследи Васил Божков” - с този словесен каламбур зевзеците описват приликата между боклукчийския бос, който избяга от родното правосъдие в странство, точно както краля на хазарта направи преди 4 години.

 

Приликите между двамата обаче не се изчерпват с криминалния начин, по който са натрупали несметното си богатство. Истинското свързващо звено помежду им е настоящата жена на Гайтански - манекенката Ася Христова. Точно тя го прави баджанак с Божков, с когото е бръмчала за пари дни преди да скочи в леговището на Вълка, одумват ги столични клюкари.

В най-силните си моделски години, когато дефилирала по световните подиуми за Роберто Кавали, госпожица Христова била фаворитка в харема на хазартния бос. Говори се, че той й плащал несметни суми само за да го дарява с виртуозните си св*рки всеки път, когато го засърби между чатала. Именно заради него тя зарязала живота си като лека жена на повикване, който водела от невръстна ученическа възраст.

 

Навалицата от жени и отказа на Божков да се обвърже сериозно с нея обаче я накарали да приеме офертата на Гайтански, който отдавна се точел да получи масаж с уста от нея. В първите дни от запознанството им самият той се хвалел, че Ася прекарала с глава между краката му целия път от София за Слънчев Бряг, където двамата за пръв път се показали публично.

 

Въпреки, че връзката им е обвита в тайнственост, а тя роди четвъртата му и последна дъщеря Тея, отношенията между двамата далеч не били безоблачни. Манекенката често си патела от тежкия му характер и още по-тежката му ръка, която често играела върху красивото й лице.

 

На всичкото отгоре той я принуждавал буквално да си брои стотинките, т.к й давал смешни пари и й забранил да се връща на подиума. Някогашната фешън звезда стигала до там да му се моли да й купи червило или да й даде пари за бензин, одумват ги близки до двойката. Нещата леко се подобрили след раждането на общото им дете, но  за брак Вълка не давал и да се издума. Нещо повече - след поредната им семейна свада през зимата на 2016 г. той дори я изгонил от просторната си къща на ул. “Оборище” и с дете на ръце я командировал в скромен апартамент срещу х-л “Маринела”. Тогава тя буквално му лазела на четири крака за да я прибере обратно в дома си, което все пак станало факт през пролетта на 2017 г.

 

По повод временната им раздяла нейни дружки дори я увещавали да измине няколко крачки от “Оборище” до ул. “Московска”, където живее старата й тръпка Васил Божков.

 

Дали Ася ги е послушала, историята мълчи. Факт е обаче, че обвитата в анонимност моделка определено носи лош късмет на мъжете, с които е мачкала чаршафите. Пръв каръкът се настани в покоите на Черепа, а сега полази и баджанака му Вълка, цъкат с език душманите им.

Източник: crimesbg.com