Галин явно е от хората, които обичат на умряло куче нож да вадят. Йонислав Йотов в момента е сред най-презираните известни личности у нас, след като допусна садистичната история на Тити Папазов да мине в предаването му и дори се смееше на нея. Галин използва това, за да го нокаутира.

Чалгарят сподели публично, че е възмутен от Тото, когото преди време е мислил за готин човек. Според него рапърът е стигнал дъното с подкаста си, който вече не съществува, който умря в онлайн ефира за часове.

Истинската причина Галин да мрази Тото обаче е свързана с това, че една от половинките на „СкандаУ“ разкри в подкаста си преди време, че е видял Галин да се целува с мъж в Лондон. Това беше удар под кръста за чалга продуцента, който все още не е признал публично, че е гей, макар да е ясно за всички.

Галин очевидно се срамува от сексуалната си ориентация, защото за него излязоха много свидетели и чатове, в които се разбира, че си пада по млади мъже. Очевидно той е активният във взаимоотношенията с тях, защото преди години излязоха негови гей чатове, в които наричаше мъжете „коте“, „бейби“ и прочие.

Всъщност именно чрез своята хомосексуалност се говори, че Галин е пробил в света на чалгата. Повече от десетилетие той е основно име там, тъй като явно знае с когото да си ляга.

Източник: Crimesbg.com