За никого не е тайна, че Ненчо Балабанов, който стана баща на дъщеричка в началото на ноември има и пораснал син от първия си брак. Тези дни момчето му навърши пълнолетие, а Ненчо не пропусна да го поздрави по този случай.

 

Ето какво написа в социалната мрежа: „Честито пълнолетие, тати! Гордея се с теб и много те обичам! Бъди ми много здрав, щастлив, окрилен, винаги усмихнат и уникален! Обичам те! Честит 18-и рожден ден!“.

 

Бгомил, който завършва догодина средното си образование се занимава активно с рисуване. Актьорът споделя, че е много артистичен, с чувство за хумор, пее и рисува страхотно като допълва, че последното го е наследил от майка си.

 

Синът на Ненчо Балабанов навърши пълнолетие

Младежът се разбира прекрасно с мащехата си Катрин и се радва на новородената си сестричка Алина, но пък не му се занимавало много-много с бебета.

Тази година ще е абитуриент, а му предстои и кандидатстване. Надява се да го приемат в Художествената академия, за да продължи да се развива в областта на изобразителното изкуство.

 

Когато Балабанов и бившата му съпруга се разделили, Богомил бил 8-годишен. Двамата разговаряли с него като с възрастен и се опитали да му обяснят ситуацията, но въпреки старанието момчето далеч не приело факта, че родителите му се разделят. И макар Балабанов да признава, че у Богомил се появил известен дисбаланс, е категоричен, че няма деца, които да са щастливи от насила стоящи заедно родители.

 

Убеден е, че от 2014 г. насам двамата с бившата му съпруга, са направили максималното той да се чувства обичан, щастлив и спокоен. Опитва се да го научи, че нещата стават с постоянство и искрена любов към това, което правиш.

 

Надява се вторият му брак – с хубавицата Катрин Русева да устои на житейските изпитания. Тя е с 13 години по-млада от него, но двойката твърди, че разликата във възрастта им не е проблем. Преди да забременее Катрин работеше като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании.

Източник: Уикенд