Деси Банова най-сетне реши да сподели в социалните мрежи снимка на сина си Йоан, плод на връзката й с президента Росен Плевнелиев.

 

Банова използва като повод 1 юни, за да поздрави всички деца и публикува снимка на своите две пораснали дечица. Това беше първият път, в който тя сподели снимка на малкия Плевнелиев, който направо й е одрал кожата.

 

Банова разбира се скри лицето на 4-годишния си син, но се вижда бялата му кожа и русата къдрава коса, наследени от нея.

 

Синът на Деси Банова й одра кожата (ФОТО)

„Честит празник на малки и големи деца!

Какво мога да си по- желая, освен Господ да закриля децата ни! Не губете детското в себе си!”, написа блондинката и публикува кадър на Йоан и Йоана. И двете й отрочета са кръстени на Свети Йоан Кръстител, който е братовчед и предшественик на Иисус Христос и който според Евангелието предсказва пришествието на Месията (Христа).

 

Деси Банова сама избрала името заради чудо, случило се с дъщеря й преди години. След раждането й Йоана сериозно  притеснила родителите си, тъй като проходила доста по-късно от очакваното, и то чрез помощ от Господ.

Навръх Великден Деси, бившият й мъж Ивайло Граховски и всичките им роднини направили кръщене на дъщеря им в църквата „Свети Йоан Рилски”, която се намира в столичната Семинария.

 

„Майка ми много се притесняваше, че Йоанка няма да проходи. Но когато я заведохме в църквата, тя направи първите си крачки под масата. Баща й не можеше да повярва на това чудо”, признавала е Банова, която доста пъти е споделяла за чудеса, съпътстващи живота й.

 

След като невръстната й дъщеричка проходила под купола на църквата, наречена на Йоан Рилски, майка й дала обет, че ако някога има и други деца, те също ще носят името на светеца в знак на признателност. Заради това двете й отрочета носят едно и също име. Йоана е красиво дете, но със сигурност не копие на звездната си майка. Малкият Йоан пък не е взел нищо от външния вид на президента Росен Плевнелиев, а е „като две капки вода” с майка си Деси Банова.

 

Бившият държавен глава пък много се радвал, че наследникът му прилича на любимата му жена – рус и синеок.

Източник: Уикенд