Жител на Велико Търново разкри във фейсбук ужасяващи подробности от стрелбата в Арбанаси, при която синът на изритания от БСП Явор Божанков, сега депутат от брокерите ПП, гръмна 12-годишно момиче в крака. Както вече писаха всички медии, на партито по повод рождения ден на арестувания и вече освободен бизнесмен Димитър Бонзов присъствали съпругата на одиозния народен представител и двете им деца. Именно по-големият синковец на Божанков, който е на 11 години, прострелял другото дете в крака.

Според местните на тежкото парти по дансинга са се мятали не салфетки, а банкноти от заложната къща, която Божанков притежавал?!

Ето целия пост без редакторска намеса, изводите оставяме на вас:

За Явор Божанков – БАШ рециклатор на Родината и един ЧРД… Търновската прокуратура БАШ сутринта разбраха, че е стрелба! Не знаят на кого е оръжието, не знаят дали въобще е стреляно, не знаят това детето на Явор Божанков ли е? То и аз се съмнявам, съдейки по гей клиповете му. Но това е друга тема…

Търновската полиция – БАШ Машов (комисар Димитър Машов, шеф на ОДМВР-Велико Търново, б.ред.) задържал някой още вчера, но не са го разпитвали, баш сега са нямали време… ще смогнат!

А Явор Божанков моли за тишина и да оставят семейството му в покой.

Та ние хората разбрахме следното:

Стрелба е имало. На Божанков синът му е стрелял. Така е възпитано – да стреля…

Простреляното дете е леля на стрелеца.

Щетите са едно пръстче. При наличие на 20… едно е фира… Чудо голямо!

Инцидентът не е тежък, даже е маловажен. Чудо голямо, че на Божанков синът стреля на рожден ден.

Имам питане…

1. Какъв е този детски рожден ден, че всички са въоръжени там?

2. На партито присъствал ли е Борислав Малинов, бил ли е с пистолет, или само с кевларено одеяло. Ако не, защо не е бил? Дрогиран ли е бил?

3. Разхвърляли ли са вместо салфетки по дансинга пари от заложната къща на Божанков, или е само слух?

5. Защо държавата мълчи?

Защо мълчи затова, че в еко комисията на парламента наредбите се правят угодно на Явор Божанков?

Защо мълчи за деянията на един депутат?

Защо омаловажава една стрелба, като можеше и да загине едно дете? Защо, когато в тази държава нещо касае Явор Божанков, всичко е маловажно, без значение, а ако касае един обикновен човек, новините ще започнат с шок и ужас?

Кой е Явор Божанков и защо чадърът, който са разпънали над него, е толкова голям?

Просто ей така си питам, днес ми е свободен ден…

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=8555348934498849&id=100000714818114&mibextid=WC7FNe&rdid=shXK2LxfMQ3Hbg8l&share_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshare%2Fp%2F5Mi8WXBEa8LVbidk%2F%3Fmibextid%3DWC7FNe

Източник: narod.bg