Симеон Бакалов някога е бил мъж на дъщерята на Николина Чакърдъкова, но вече не е. Това стана ясно от изявлението на певицата пред медиите.

Тя е потресена от престъплението, което е направил бившият й зет. В пиянска свада в центъра на село Балдево, община Гърмен, той е намушкал с нож цели трима мъже, при това по брутално жесток начин.

Очевидно обаче Николина не се чувства виновна, че е възпитала дъщеря, която си пада по агресивни мъже, както излиза. Що за ценности има в едно такова семейство, което приема човек като Симеон?!

Жертвите все пак са живи и са разпознали нападателя си. По всяка вероятност ще съдят престъпника, който може да получи до 5 години затвор.

Николина Чакърдъкова обаче не приема достойно случилото се, а дори слага сянка на съмнение дали той е виновникът или става въпрос за самозащита. Именно това ще е версията на защитата му в съда.

"Не се знае какво точно се е случило, затова да не бързаме с изводите. С дъщеря ми отдавна са разделени", разкри народната певица.

Според слуховете раздялата им е дошла именно заради лошото пиянство на Симеон, който бил склонен да пие до зори и после да се държи агресивно дори с близките си.

Източник: BulgariaOnAir, Crimesbg.com