Помните ли онази весела песничка на Руслан Мъйнов, със закачливото заглавие "Що така бе, Миме"?! Е, същото въпросче можем да зададем днес на Диана Димирова - пребитата от Юлиан Вергов актриса, която нададе публичен вой до небесата преди седмици... А вчера отказа да се яви в полицията.

Невероятно ли ви звучи?! Признаваме, че и на нас. Като жертва по случая, Диана е трябвало да отиде и да даде показанията си пред органите на реда. Просто да повтори казаното пред цяла България и да разкаже дори още по-подробно за нападението на Вергов над нея. Не го е направила! А причината, която е изтъкнала, е меко казано нелепа.

Димитрова отказала да даде показания, защото, видиш ли... адвокатът й бил извън страната. Ха сега, де?! Пита се в задачата защо ти е толкова спешен този адвокат, след като ти си обвинителят, а не обвиняемият?! Разбираме Вергов да бъде привикан и да трябва да се защитава, но Диана Димитрова...

Цялата тази сага започва да намирисва на развалено и на все по-скалъпено. Потребители в нета питат презглава актрисата защо е постъпила така, но разбира се, адекватен отговор няма. Всъщност за момента няма никакъв.

"Ако си човек, който е наранен и се бори за правдата, иска наказание за престъпника, нали ще се юрне на мига към полицията. Тя адвоката си чакала?! Защо й е?! Да я държи за ръката или да й подсказва какво да разправя, че да не се обърка", коментират в нета.