Той бе осъден на шест години лишаване от свобода заради секс маратон по принуда

Бандитът от Карлово Пеньо Мангъров, по-известен в ъндърграунд средите с прякора си Сашо Чешкия „се уреди“ с шест години зад решетките. Причина за осъдителната присъда е изнасилване на жена от Пловдив.

В началото на седмицата пловдивският окръжен съд осъди на първа инстанция 49-годишния рецидивист. Това се случи, след като Сашо Чешкия бе признат за виновен в три изнасилвания на една и съща жена. Те са били осъществени на 6 януари 2019 г. между 3 и 10 ч. сутринта.

От съображения за сигурност и запазване на достойнството на потърпевшата, името й е засекретено.

От решението на съда обаче става ясно, че Мангъров е натикал жертвата си принудително в своя луксозен автомобил, след като дамата се съгласила да се срещнат в Пловдив.

Ще ви настръхнат косите от тези разкрития за поръчковия килър Сашо Чешкия

Бандитът се запознал с жертвата си в социалните мрежи, няколко седмици преди това като използвал фалшива самоличност. Трябва да отбележим факта, че дамата била омъжена. Той я завел в къща в София, където след като я дрогирал с кокаин против волята й, я изнасилил поне три пъти. Накрая я заплашил, че ако се оплаче ще избие цялото й семейство.

Въпреки заплахата му, дамата все пак събрала смелост и подала сигнал в полицията веднага, след като била освободена от плен. Четири дни по-късно (на 10 януари), Сашо Чешкия бил арестуван. Оттогава търка наровете на следствения арест, тъй като криминалното му досие е доста обемисто.

Столични криминалисти твърдят, че Мангъров има над 30 изнасилвания на жени. Преобладаваща част от жертвите му обаче не са подали сигнал в полицията, тъй като се страхували, че ще им отмъсти жестоко.

В миналото, Чешкия е бил съден на три пъти за изнасилвания. В два от случаите обаче е бил оправдан.

През 2004 г. отново е бил зад решетките заради същото престъпление.

За серията му от изнасилвания се чу и през лятото на 2011 г., когато бе задържан в столичния квартал „Люлин“ при спецакция на ГДБОП.

Тогава от прокуратурата обявиха, че Чешкия е задържан, тъй като изнудвал за баснословни суми няколко жени, изнасилвал ги, биел ги и ги заплашвал с убийство. Освен това ги принуждавал да проституират и да му подаряват различни вещи като мобилни телефони, лаптопи, златни бижута и дори телевизори.

Тогава Мангъров изплака, че задържането му е било разпоредено от неговата бивша съпруга Соня, която е бивш следовател и съдия. Тя се омъжила за него през 2007г. Запознала се с Чешкия в качеството си на адвокат, докато бил зад решетките за изнасилване. Впоследствие двамата се развеждат, а мълвата носи, че до развода се стигнало, след като престъпникът успял да ошушка всички спестявания на съпругата си и дори започнал редовно да й посяга физически.

Страховитата му слава датира от 1998 г., когато бе арестуван с отрязана глава в багажника на автомобила си от полицейските власти в Прага.

В последствие той бе обвинен като извършител на две поръчкови убийства. И двете убийства били извършени в Чехия. Едната от жертвите му бил милионерът Ладислав Цицерман, а другата – Иржи Витек.

Обвинението посочва, че Чешкия бил нает да ликвидира предприемача Цицерман лично от съпругата му Мартина, която била негова любовница. Българинът имал и трима съучастници от Чехия. Той обаче успява да избяга от страната и да се върне обратно в България. Поради тази причина е осъден задочно на 30 години лишаване от свобода. По-късно Апелативният съд отменя присъдата му заради допуснати процесуални нарушения в досъдебното производство и делото бе върнато в Окръжна прокуратура за доразследване. Там обаче потъва завинаги измежду прашните папки.

Мълвата в родните ъндърграунд среди носи, че Сашо Чешкия е истински секс маниак. Той дори колекционира записи с жертвите си. колекцията му от интимни сеанси надхвърля 300 видео клипа.

Източник: Уикенд