Повече от двайсет години са заедно Камелия и Цветин. И все още се спогаждат, макар Ками яко да я удари кризата на средната възраст или симптомите преди менопауза, та пощуря да си сменя физиономията...

Ще паднете: Появи се шокираща снимка на Камелия и Цветин! (ето кой я разпространи + ФОТО)

Днес Камелия няма нищо общо с реалното си АЗ, но затова пък се появи някой, който да й го припомни. Снимка на Камелия и Цветин буквално шокира мрежата, а нейният разпространител бе... Къци Вапцаров. Да, Къцамун изрови от архивите това чудо и го постна публично преди часове.

Както се вижда, на фотото той е заедно с Камелия и едно невинно, почти невръстно, младо и симпатично момче (изрусено при това). Ками потребителите я познаха, но масово започнаха да питат кое е момченцето, което, разбира се, се оказа Цветин.

Снимката е още от зората на любовта между двамата, а Къци сподели, че на кадъра са се намирали в заведение в Гърция. Какво са правили тримата там, при все, че не са първи дружки, не е ясно, но най-вероятно е Камелия и Къци да са имали общо участие.

Знаем, че по онова време тя тъкмо набираше скорост в Пайнер, а Вапцаров беше на върха с колелото на късмета си и шоуто "Невада".