Според прогнозите на метеоролозите, зимата скоро ще дойде у нас с рязко падащи температури и снеговалежи. Този сезон стана повод хората да извадят своите зимни дрехи от гардеробите си, а други дори да се снабдят с нови такива.

Имайте предвид обаче, че модата е важен аспект във вашето облекло. Например, много жени предпочитат да носят якета през студените дни, които се считат за по-спортно горно облекло в сравнение с палтата или саката.

Тук, обаче, идва едно модно предупреждение - чантата, която изберете, може да направи значителна разлика във визията ви, особено когато става въпрос за носене на чанта върху зимното яке. Следва да бъдете внимателни, тъй като някои модели чанти могат да изглеждат неподходящи, ако ги комбинирате с пухено яке.

Ще изглеждате като зле облечена провинциалистка, ако тази зима върху якето имате…

Модни стилисти съветват, че "микро" чантите не са подходящи за тази цел и препоръчват да избирате по-големи чанти с размери XL и XXL. Също така, вниманието трябва да бъде насочено към издръжливи материали като найлон, кожа или велур. Надутите чанти и кожените чанти се считат за отличен избор.

Ще изглеждате като зле облечена провинциалистка, ако тази зима върху якето имате… - Снимка 2

Цветът на чантата също играе важна роля. Наситените цветове като бордо, тъмно зелено и шоколад са предпочитани, тъй като светлите нюанси могат да изглеждат несъразмерно на фона на големите зимни якета.

Затова следващият път, когато излезете с вашето зимно яке, обмислете внимателно каква чанта ще допълни вашия стил, за да изглеждате в крак с модата.

Източник: blitz.bg