Няма и помен от досегашната Анита Мейзер. Някогашната Мисис България е преобразена до неузнаваемост, което ще видите в снимката й по-долу.

Ани вече няма нито бръчица и изглежда с поне 20 години по-млада. Основните коментари са, че изглежда на не повече от 30 г., което е пълен шок за всички.

През последните години се случиха много неприятни неща в живота на ромката, родена с името Айше. Първо уби по непредпазливост съпруга си Николай Димов след перверзна игра помежду им, а след това изкара около 3 години в затвора заради убийството му.

Зад решетките в Сливен Анита бе насилвана сексуално и физически от различни жени постоянно. Самата тя признава, че никога не е изживявала по-голям ад.

Миналата година обаче й се случи нещо още по-лошо. Мейзер едва не умря, след като силиконовите й импланти на гърдите се спукаха и тялото й се напълни с токсини.

След всичко това явно миската е решила, че трябва да промени нещо в себе си, но вместо да се обърне към ценностите и характера си, тя е обърнала внимание на най-елементарното – външния си вид, като се е подмладила с нов силикон и тунинг.

Вижте Анита Мейзер днес! Няма да я познаете, ако не знаете, че е тя!

Шокът е пълен! Никой не може да познае Анита Мейзер, вече е на 30 г. (ФОТО)

Източник: Crimesbg.com