Димитър Антонов Софрониев, който направи зрелищна гонка по софийските булеварди и улици в понеделник, днес ще излезе от ареста, след като бе задържан за 72 часа. Причината за задържането му за 3 денонощия е, че има полицейско досие.

Нека припомним, че този човек, който е на 32 г. и би трябвало вече да е започнал да уляга като поведение, но не е, отказа да спре на СТОП палка и вследствие на това цели 3 полицейски патрулки го гониха в продължение на около половин час. Преследването започна от бул. „Рожен” и завъши на ул. „Чудомир” около бул. „Ломско шосе”. По време на гонката беглецът удари паркирано БМВ.

Провинилият се, видимо в неадекватно състояние, се заключи в колата си, след като бе спрян. До него е имало и млада жена, с която се опитал да се размени преди идването на полицаите.

Прокуратурата вече повдигна две обвинения на Д.С., който премина през три светофара на червено, преди да бъде укротен от униформените. Едното обвинение е за шофиране с превишена скорост и неспазване на разпоредбите на полицията, а другото е за шофиране в нетрезво състояние, тъй като е бил дрогиран.

Наглостта на 32-годишния шофьор не свършва дотук. Той се е държал изключително арогантно с полицаите и заключвайки се в колата, бил надул сръбска музика, за която твърдял, че е по-важна от „някакви си ченгета”. Има съмнения, че цялата гонка е предизвикана заради жената до шофьора, която в движение му задоволявала нагона с уста.

Ако този човек, който заради един нагон, наркотици и сръбска музика едва не уби човек и рискува животите на десетки души, не лежи ефективно зад решетките, от тази държава не става нищо. Защото именно тя възпита такива престъпници.

Вижте снимки на беглеца и жената, която го е задоволявала, докато той е бил зад волана! 

Шофьорът от гонката в „Надежда” към полицаите: Оставете ме да си шмъркам и да си слушам сръбска музика, за какво ме гоните? (СНИМКИ + ВИДЕО)

Шофьорът от гонката в „Надежда” към полицаите: Оставете ме да си шмъркам и да си слушам сръбска музика, за какво ме гоните? (СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 2

Шофьорът от гонката в „Надежда” към полицаите: Оставете ме да си шмъркам и да си слушам сръбска музика, за какво ме гоните? (СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 3

Шофьорът от гонката в „Надежда” към полицаите: Оставете ме да си шмъркам и да си слушам сръбска музика, за какво ме гоните? (СНИМКИ + ВИДЕО) - Снимка 4

Предлагаме ви и видео от залавянето на престъпника!

Източник: Crimesbg.com, Pik.bg