След предсрочното му освобождаване, шеф Андре Токев се е отдал на пълен релакс, заедно със съпругата си Мария. 

Дните му минават в четене на книги и занимания с градинска работа в с. Петърч. Първото нещо, което хапнал след излизането си от затвора, бил розов домат с лук и сирене, разбира се споделен със съпругата му.

Все още не е ходил да нагледа ресторантите си. Споделя, че и към момента това го прави съпругата му, а и момчетата се справяли много добре и без него. Категоричен е, че в определен момент човек трябва да може да се отдръпне и да се изключи за малко. До броени дни обаче смята, че ще е готов да се потопи отново в кухнята. 

Не може да посети родителите си в Германия заради пробационния период, който изтича в края на този месец. Родителите му го подкрепяли през цялото време и разбира се, се зарадвали, когато бил предсрочно освободен. 

Предвид факта, че все още не си е взел шофьорската книжка заради отпускарския период, все още не е сядал зад волана. Съпругата му Мария е тази, която го вози, а и твърди, че за момента шофирането не му липсва. 

Очевидно шокът от преживяното е бил доста голям, след като дори не може да дегустира вино към днешна дата. Споделя, че му става някак гадно. Твърди, че 50 грама алкохол го замайват, а със 100 вече се е напил. 

В затвора е имал време да преосмисли много неща. Категоричен е, че отново ще си поставя високи цели, но изпълнението им вече няма да е с цената на всичко. Опитва се да гледа на неприятностите като на урок, след който ставаш по-силен. 

Приема трудностите като задачи, които трябва да разреши и никога не си позволява да  изпадне в отчаяние. 
Категоричен е, че случката от 30 октомври е имала за цел да му каже, че е време да се промени и да сложи спирачка. 

Твърди, че за да е успешен човек, не трябва да е стресиран. Гневи се на медиите, че постоянно нагнетяват напрежението и в момента, в който включи телевизора започва да му се повръща. 
Не крие, че е можел да избегне влизането в затвора, но е сметнал, че трябва да си понесе наказанието за случилото се.

Чувства се в добро здраве и подчертава, че човек трябва да се грижи добре и за психиката си и да не я натоварва с много тежки проблеми. Всеки трябва да умее да се отърсва и да намира спокойствие и баланс.

По отношение на бизнеса си споделя, че пандемията го е започнала, а сегашната енергийна криза ще го довърши. Основната задача, която към момента стои пред него е да спаси бизнеса си и този път.
Източник: Уикенд
 

Шеф Андре Токев: Първото, което хапнах след затвора бе розов домат