Наскоро Жерар Пике и Шакира се разделиха след 12-годишна връзка, от която имат две деца.

Сега футболистът на Барселона се появи с нова приятелка. Двамата бяха заедно по време на концерт, с няколко приятели. Очевидци разказаха пред Mundo Deportivo, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти не се свенят да демонстрират любовта си.

Снимките силно засегнаха Шакира, която „много се ядоса, след като видя бащата на децата си с новата си приятелка на публично място“.

Още повече, че колумбийската певица имаше нужда от терапевт,  след „нервен срив“ потърсила специализирана помощ.

Информацията разкри Жорди Мартин, известен разследващ журналист от Испания, близък до двойката Шакира – Пике.

Снимките на защитника на Барселона и новата му половинка причиниха дълбока болка на Шакира, тъй като певицата вече беше тежко засегната от раздялата с бащата на децата си.

„Шакира е съсипана. „Тя имаше нужда от психолог, след като видя снимките на Жерар Пике и новата му половинка“, каза Жорди Мартин, съобщава „Мюзик Мундиал“.

Известният журналист заяви, че „Шакира не е очаквала подобно предателство от страна на Пике, с когото искаше да прекара остатъка от живота си“.

Самоличността на жената, с която Жерар Пике изневери на Шакира, остана скрита около два месеца.

В началото на юни, когато певицата обяви официално, че се разделя с футболиста, Клара Чиа Марти изтри всичките си профили в социалните мрежи и „изчезна“.

Освен това тогава испанците успяха да открият, че името на жената започва с буквата „К“, но и че тя е на 23 години. Тази седмица известният таблоид „Ел Периодико“ разкри самоличността на младата жена, но и някои подробности за нея.

Жерар Пике публично прегръща и целува любовницата си Клара Чиа Марти

Според източника Марти и Пике са се запознали в бар преди няколко месеца и оттогава се срещат. Тя била сервитьорка, когато срещна играча на Барселона, но сега работи в Космос, компанията на футболиста..

„Тя е студентка по връзки с обществеността, която също работи в неговия офис и организира събития. Пазеха връзката си в тайна, но всички около тях наистина знаят какво се случва“, каза източник, който разкри самоличността й.

Източник: plusinfo.mk

Шакира сломена от болка! Появи се снимка на Пике, целуващ новата си любима публично!

Шакира сломена от болка! Появи се снимка на Пике, целуващ новата си любима публично! - Снимка 2

Шакира сломена от болка! Появи се снимка на Пике, целуващ новата си любима публично! - Снимка 3