Страшна сензация и то преди броени минути. Златка Райкова, която от вчера е с любимия си на Малдивите, се показа в нета чисто г@ла и... "много" бременна. Да, слуховете се оказаха истина и очевидно Златка ще роди съвсем скоро, може би до месец-два най-късно.

СЕНЗАЦИЯ преди минути: Златка Райкова се показа чисто г@ла и с огромен корем! (бременна е - СНИМКИ)

Както знаем, таткото на бебето е Карен Хачатрян, който предложи пръстен на Злати преди няма и месец. Явно този път плеймейтката е решила, че няма да ражда без сватба, както направиха с Благой Георгиев, а после всички видяхме какво се случи.

Златка сподели в нета, че е щастлива и че се задава "бебе на борда". "Семейството ни ще си има своя прекрасен четвърти член", написа Райкова, която на няколко пъти е признавала, че Джизъса не се интересува като истински баща от сина си, а малкият нарича Карен - "тате".

Арменецът Хачатрян е и по-добре от Георгиев чисто финансово, защото знаем, че екс футболистът отдавна е опразнил джоба си. Сега той разчита на богатото семейство на новата си жена Полина Спасова, а и се надява да върже някой лев ако влезе в новия сезон на "Сървайвър".

Колкото до Златка, честита да й е бременността и да роди здраво бебче!