Мястото на водещия на предаването „Пресечна точка“ по Нова тв Михаил Дюзев ще бъде заето от секси брюнетка.

 

Мария Конова, която доскоро бе лице на сутрешния блок на медията през уикенда „Събуди се“, става водеща на „Пресечна точка“, а в същото време нейното място ще бъде заето от титулярката Марина Цекова, която се връща на работа. Именно това е наложило търсенето на ново място за Конова, а отстраненият от „Пресечна точка“ Дюзев твърди, че няма драма в цялата тази ситуация.

 

Той отбелязва, че за трите години рейтингът сочи, че предаването е било много високо оценено от зрителите. Дюзев благодари на колегите си и им пожелава успех занапред. В същото време призовава радиослушателите да не пропускат новия сезон на „Дарик Кафе“, който ще стартира на 4 септември от 6.30 до 10 ч. всяка делнична сутрин.

 

Освен това стана ясно, че „Пресечна точка“ не само ще е с ново лице, а и с нова концепция. Припомняме, че Анна-Мария Конова е в Нова тв от 2 години като преди това дълги години гради кариера в bTV, откъдето си тръгна, след като Венелин Петков бе отстранен като директор на новините, а мястото му бе заето от Антон Хекимян. Това предизвика вълна от напускащи и местещи се в други медии журналисти.

 

Секси брюнетка сменя Михаил Дюзев в „Пресечна точка“

Само 2 месеца, след като подписа договора си с Нова тв, Конова бе обявена за Мис ТВ чар, а след като Цекова излезе в майчинство през лятото на миналата година, тя зае мястото й в „Събуди се“. От Нова тв отбелязват, че титулярната водеща се връща от днес – 2 септември.

Зрител на „Пресечна точка“ обаче отбелязва, че няма представа каква ще е новата концепция, но е убеден, че с Конова предаването няма да е окей. Много от феновете на Дюзев са категорични, че Конова няма да може да го замени пълноценно.

 

За Дюзев обаче в ситуацията не само няма драма, както посочихме и по-горе, а дори е доволен, че работата му ще намалее, тъй като му бе доста трудно през тези три години да води сутрешния блок на Дарик радио, а след това и със следобедното предаване по Нова тв.

Първият ефир на Конова в Пресечна точка ще е на 11 септември.

Източник: Уикенд