Втората рожба на бившия регионален министър Лиляна Павлова ще проплаче в дом за близо 3 млн. лева в София.

Павлова, която след като освободи министерския пост се скри от политиката, вече е в доста напреднала бременност. Запознати издават, че тя е в 7-я месец и заедно с таткото са в трепетно очакване на появата на рожбата им в началото на октомври. Както вече стана ясно, Лиляна Павлова ще роди втората си рожба на 44-годишна възраст.

По-любопитното в случая е, че бъдещият щастлив татко на втората й рожба, не е съпругът й Пламен Николов, а съвсем друг мъж.

Рожбата й е плод на любовта й с бившия шеф на „Автомагистрали“ във второто правителство на Борисов – Парашкев Кръстев, който е новата й изгора.

Дъщеря й София от първия й съпруг живее далеч от нея – в Люксембург. Това е и една от причините, поради които Лиляна Павлова се е отдала изцяло на връзката й с Кръстев.

Тук е моментът да посочим, че двамата със съпруга й се разведоха още преди три години. Именно новата й любов към Кръстев става причина за развода й.

Любовта между двамата пламнала покрай обиколките по построените от ГЕРБ друмища и магистрали. Влюбените гълъбчета дори заживели под един покрив почти веднага, след като пеперудите запърхали в стомаха им.

Освен това се оказва, че новият партньор на Лиляна Павлова няма никакъв проблем да изпълнява скъпите й прищевки. За никого не е тайна любовта й към маркови дамски чанти от ранга на „Прада“ и „Диор“.

Запознати издават, че след като служебният премиер Огнян Герджиков отстранил Парашкев Кръстев от шефското място в „Автомагистрали“, той се захванал с имотен бизнес по морето. Отстраняването му от властта се случи заради тежкия инцидент в тунел „Ечемишка“, при който жена бе убита в автомобила си от паднало осветително тяло.

Бруталният инцидент взе главата на Кръстев четири дни след трагедията, тъй като именно „Автомагистрали“ отговаря за поддръжката на съоръжението. Редом с него бяха изритани и още шефове на пътищата.

Тази жестока трагедия обаче по никакъв начин не създава проблеми на Кръстев, дори напротив – отваря му пътя към нова възможност за започване на частен бизнес.

Компанията „Созополис риъл естей е само една от фирмите, които Парашкев Кръстев върти според Търговския регистър. Той има 460 служители, а годишният му оборот е близо 700 000 лева.

Из ведомствата се шушукало още от началото на връзката му с Лиляна Павлова, че любовта им е в сериозен конфликт на интереси, тъй като именно тя като министър на МРРБ се водила шеф на Кръстев. Това обаче по никакъв начин не попречило на любовта им. Двойката са заедно и до днес и дори наскоро се сдобили с огромно жилище, в което да посрещнат рожбата си.

Двойката са инвестирали в имот, достоен за кулата на Тръмп. Той се намира на столичния булевард „Джеймс Баучер“ и е с площ от над 350 квадрата, а цената му, както стана ясно по-горе, е главозамайваща.

Източник: Уикенд

Съвсем скоро Лиляна Павлова и любовникът й ще се сдобият с рожба

Съвсем скоро Лиляна Павлова и любовникът й ще се сдобият с рожба - Снимка 2