Мнозина започнаха да си задават въпроса дали Сашо Кадиев е двуженец, след като го видели да интимничи с бившата му жена, която е и майка на дъщеря му – Таня Тончева.

Случката се разиграла на морето, където Кадиев стопанисвал две каравани – едната за него с Ивелина Чоева, а другата за бившата му изгора и дъщеря му – Таня и Кати.

В една от вечерите Чоева имала работен ангажимент в столицата, а Сашо Кадиев се забавлявал на макс с бившата си, сякаш никога не са се разделяли.
 Очевидец коментира, че отношенията помежду им изобщо не изглеждали като на бивши партньори и затова се зачудил дали пък Сашо и Ивелина не са се разделили и да се е върнал отново при Тончева. 

Изненадващото е, че неотдавна Сашо Кадиев твърдеше в ефир, че е моногамен и не може да има паралелна връзка с друга жена. Всъщност за никого не е тайна, че в актьорските среди е често срещана практика мъже и жени да спят едни с други, без да имат каквито и да било чувства помежду си.

Пак преди време Сашо Кадиев се изцепи, че има две жени и едно дете и допълни, че и караваните на морето вече станали две. Очевидно това му изявление не е било никак далеч от реалността. 

Мамин Сашко твърди, че е лудо влюбен в 24-годишния модел Ивелина Чоева. Тя пък обожава шантавия тв водещ и е готова на всичко за него. Не престава да го глези с вечери, подаръци и почивки на нейни разноски. При все, че Кадиев оценява всичко това, очевидно е и доста близък с бившата си изгора. Едва ли това се нрави на Чоева, но пък и кой я пита.

Близки до 39-годишния актьор издават, че ако Ивелина Чоева разбере, че двамата с Таня, са били полуинтимни, едва ли ще й се понрави. Негови колеги обаче твърдят, че Сашо Кадиев е останал много близък с Таня дори и след раздялата им, но не са интимни.
Източник: Уикенд
 

Сашо Кадиев се взе за Дон Жуан

Сашо Кадиев се взе за Дон Жуан - Снимка 2

Сашо Кадиев се взе за Дон Жуан - Снимка 3