Преди дни Сашо Кадиев призна в онлайн предаването „Искрено и лично“ на Миглена Ангелова, че се е влюбил в Ивелина Чоева, още докато бил с Таня Тончева, от която има дъщеря.  Той обаче веднага си признал пред Таня за възникналите му чувства към моделката и твърди, че тя приела спокойно новината. Въпреки това раздялата им не преминала без обидни думи и скандали, но днес са в добри отношения.

 

Кадиев дори коментира, че би било добре да направи семинари по тези въпроси, тъй като много хора явно не го разбират. Подчертава, че услугата за успешна раздяла, след която могат да се поставят основите на приятелство, е взаимна. Затова и изтъква проявеното разбиране от страна на Таня, но въпреки това разлъката им коствала много.

 

Макар и на двамата да им се наложило да променят живота си из основи, най-голямото им притеснение било свързано с дъщеря им.

За раздялата им се заговори малко преди да тръгнат слуховете, че Кадиев има връзка с Ивелина Чоева, която срещнал малко преди пандемията в предаването „Преди обед”.

 

Когато Кадиев и Таня се разделили, дъщеря им Катерина била на 5. Дали си сметка, че скандалите им разклатили изцяло света й и няма смисъл от това да задълбават във връщането на обидата, защото това нанася вреди на всички. Започнали да проявяват разум и да мислят, преди да реагират.

 

Към днешна дата разбирателството между Кадиев, Чоева и Таня, не е само привидно. Припомняме, че тримата изненадаха с общи кадри от морето още през лятото, на 2021 г., позирайки прегърнати и с усмивка, заедно с дъщеря им Кати.

 

Кадиев и Чоева живеят заедно от доста време, сгодени са и планират сватбата да е през тази година. Ивелина твърди, че той е първата й осъзната любов, а Сашо призна пред Миглена Ангелова, че иска дете от моделката.

Източник: Уикенд