Сашо Кадиев се събра с бившата си жена на рожден ден на дъщеря им Катерина, която навърши 8 години на 19 март.

 

Актьорът се старае да поддържа добри отношения с Таня Тончева. Двамата винаги позират усмихнати за обща снимка, когато имат повод.

Очевидно настоящата му приятелка Ивелина Чоева не се дразни от този факт. Доколкото се вижда от кадрите обаче, тя не е присъствала на тържеството.

 

Сашо Кадиев се събра с бившата си жена

Прави впечатление, че откакто Таня спря да е активна на дансинга, е качила доста килограми. В последно време обаче полага усилия да възвърне добрата си форма. През последните две години на красивата брюнетка й се струпаха редица негативни преживявания – раздели се със Сашо Кадиев, погреба майка си и брат си… Докато тя се бореше със скръбта, Кадиев се скъса да обикаля с новата си изгора и да демонстрира щастие.

 

Запознати издават, че след трагедията, брюнетката се затворила в себе си и не допуска външни хора до личния си свят. След смъртта на майка й, единствената, която я подкрепила била Катето Евро.

 

Както вече стана ясно, Сашо Кадиев няма да е водещ на „Преди обед“ през следващия тв сезон. Причина за това е, че работата му в телевизията възпрепятства сериозно актьорската му кариера. Макар да изглежда лигав и повърхностен, той е доста отдаден на професията. От близкото му обкръжение твърдят, че закъснява за ангажименти не защото е несериозен, а поради липса на време. Има обаче вероятност Кадиев да води своя рубрика в предаването.

Източник: Уикенд