Звездата от „Мастършеф” и  „ВИП Брадър” – готвачката Божана Кацарова изплака, че гладът, на който обикновено биват подлагани участниците в „Сървайвър” й е докарал много сериозен здравословен проблем.

 

Преди броени дни кулинарката сподели, че е развила инсулинова резистентност – състояние, което води до повишаване на нивата на кръвната захар. Атрактивната кулинарка уточнява, че този й проблем се появил в резултат на екстремните изпитания, на които е била подложена в предаването на bTV.

 

„Сървайвър“ разболя готвачката Божана

Тя подчертава, че в нередки случаи основата на редица проблеми се крие в хормоналното ниво и няма магическа инжекция, която „да те фиксне за ден“, както се изразява самата тя. За целта е нужен доста по-цялостен и холистичен подход и преди всичко – добър лекар, който да ти влезе в положението.

 

При нея в резултат на преживения стрес в „Сървайвър“, гарниран с глад в продължение а 52 дни, се е стигнало до това състояние. Божана споделя, че й е било много гадно, но за щастие вече не й е. Припомняме, че „Сървайвър“ разклати здраво и състоянието на актьора Филип Буков по време на участието му.

Източник: Уикенд