В истинска модна арена ще се превърне любимият на студентите, а и не само, Club33 по случай 8-ми март! За Деня на жената заведението обещава да се пръска по шевовете, а тълпи от красиви и нежни създания ще демонстрират изящни форми, красиви тоалети и предизвикателен грим.

 

Специално за дамите от Club33 са подготвили щуро DJ парти с най-яките хитове на попфолка, а градусите ще се покачат на макс, гарантираха от управата.

 

Въпреки, че няма официален дрескод за празника, наш репортер под прикритие в Студентски град докладва, че голяма част от купонджийките са заложили на секси къси рокли в червено и черно, а за повече страст ще комбинират тоалетите с убийствено високи токчета и алени червила.

 

За доброто настроение на празнуващите, освен DJ-ите, са се погрижили и барманите, които обещават, че марковите питиета ще се леят като водопад в чест на по-красивата половина от човечеството. Специално за 8-ми март Club33 са подготвили любимите на дамите коктейли, които освен, че ще разпалят страстите, ще направят вечерта още по-класна и вълнуваща.

 

Онези, които все още нямат резервация в уникалния музикален комплекс, могат да го направят на телефон +3590877333033, или на място в заведението на адрес София, Студентски град, ул. “Атанас Манчев” 1.