Вече много станаха сигналите срещу автомобилите на „Хепи”. Шофьорите им, които доставят храна за вкъщи, вършат безчинства на пътищата.

За тях няма правила за движението. Паркират буквално по тротоари, пред частни паркинги, пред гаражи. Наглостта им е толкова голяма, че дори след направена забележка не се преместват.

Както е известно, веригата заведения стартира преди години с парите на Красимир Премянов, който има богато политическо минало с БСП. В момента обаче собственик е Орлин Попов, който явно нехае за начина на работа в ресторантите.

Оплакванията срещу шофьорите на „Хепи” стават все повече. Хората негодуват най-вече, че никой от служителите на реда и закона не им прави дори забележка, да не говорим за фиш.

От „Градска мобилност” се правят на ударени, че спирането извън обозначенията за синя и зелена зона не ги касае. Катаджиите също не ги закачат. „Паякът” пък докато дойде, колата 100 пъти ще си е заминала.

Водачите на другите МПС-та са бесни на колите на „Хепи”. Те го намират за недопустимо нарушение.

„Сякаш карат органи за трансплантация, а не пици, така се държат. Все те са най-важните и всички трябва да се съобразяваме с тях.”, възмущава се един от очевидците на безчинствата на „Хепи”.

Върхът на наглостта е, когато някоя от колите им спре върху пешеходна пътека. Вечното им оправдание е, че само за 5 минути, докато доставят храната. Това обаче не може да бъде оправдание.

Ресторанти „Хепи” тормозят цялата страна! Доставчиците им са най-големите простаци, за които закон и ред няма (СНИМКИ)

Ресторанти „Хепи” тормозят цялата страна! Доставчиците им са най-големите простаци, за които закон и ред няма (СНИМКИ) - Снимка 2

Ресторанти „Хепи” тормозят цялата страна! Доставчиците им са най-големите простаци, за които закон и ред няма (СНИМКИ) - Снимка 3

Източник: Уикенд