Нова сексуална афера с извратен и същевременно комичен привкус се разигравала в спалнята на Кирил Петков, подшушнаха негови съпартийци от “Промяната”. Докато някогашната му фаворитка Лена Бориславова кърми и дондурка бебето, съпредседателят на ПП въвел нова наложница в харема - депутатката Деница Симеонова. Финото миньонче с перфектен френски бретон преди две години се прочу като негова кръстница, наричайки го от трибуната “Просто Киро”. Прякорът така му лепна, че стана нарицателно за неадекватните му политически решения, редят кулоарни журналисти.

 

Чевръстата Деница обаче не си губела времето и скорострелно се наместила в кревата на шефа си. Заварката станала по време на една от множеството им съвместни командировки до Виена, за които в октомврийската изборна нощ подшушна журналистката Соня Колтуклиева. Онова, което политическата хроникьорка пропусна да каже, най-вероятно от незнание е, че в хотелската стая привидно кротката и консервативна мадама е позволила да бъде вързана чисто гола, с дебело въже за масивен стол, а устата й била запушена със собствените й бикини. Поне така е разказал Петков на аверите си от “Чаталджа”, ако вярваме на източниците си.

 

Разврат! Депутатката Деница Симеонова задоволява перверзния нагон на “Просто Киро”

Шефът на ПП твърдял, че новота му избраница била много гъвкава и се усуквала на всякакви пози. На пук на невинното й личице и тънко гласче, в кревата Деница била истинска развратна нимфоманка - дашна и издръжлива, хвалел я той. Любимото й изпълнение било да лази по пода и да се опипва за да възбуди строгия господар. Друга изчанчена игричка била да разиграват пленарно заседание дибидюс като за целта Киро бил инсталирал специална трибуна върху подиум в любовното им гнездо. Там той се възкачвал в натопорчена ерекция и държал мръснишки и изпълнени с отвратителни цинизми речи, и то с делови патос, обяснявайки как ще запълни всички отверстия на новата си секс играчка, “за благото на избирателите”. Тя пък с нежно гласче го питала: “Чичко председател, мога ли да взема думата” и заставала в поза партер върху бутафорната банка.

Разврат! Депутатката Деница Симеонова задоволява перверзния нагон на “Просто Киро” - Снимка 2

Какви вещества са консумирали двамата прелюбодейци и дали кетърингът е включвал любимата на Петков пица с кристали, историята мълчи. Онова, които се шушука, е че префинената депутатка предпочитала да се усмъртява със скъпо шампанско, които надигала директно от бутилката докато е на четири крака.

Разврат! Депутатката Деница Симеонова задоволява перверзния нагон на “Просто Киро” - Снимка 3

За разлика от предшественицата си Лена, госпожа Симеонова имала доста по-хитра стратегия как да разведе любимия си Киро. Тя се сближила със съпругата му Линда и го играела семейна дружка за да не буди подозрения. В същото време го навивала да купи апартамент на нейно име, където да живеят на семейни начала през по-голямата част от седмицата.

Разврат! Депутатката Деница Симеонова задоволява перверзния нагон на “Просто Киро” - Снимка 4

По препоръка на специално наета от нея украинска сексоложка, въртиопашката не се съгласявала да консумира страстта си в съмнителни квартири с парапети, а настоявала Петков да й наема мезонет в полите на Витоша.

Там тя го посрещала чистак гола със сготвена от нея вечеря и запалени свещи, защото консултантката й била казала, че само така ще го отведе до олтара. Друга нейна прищявка били скъпите воаяжи в чужбина, които завършвали с разорителен шопинг. “Държа му топките и портфейла, друга няма как да ми го вземе”, хвалела се глезлата пред свои дружки.

Разврат! Депутатката Деница Симеонова задоволява перверзния нагон на “Просто Киро” - Снимка 5

Ако вярваме на информаторите си, Деница плащала на тароложка да й прави ритуали за укрепване на връзката и била пресметнала, че през август 2024 г. Кирил Петков ще подаде молба за развод.

 

Какво мисли за всичко това законната жена на експремиера, остава загадка. Най-вероятно улисана в шетня покрай веган сладкарницата си, госпожа Линда хал хабер си няма какви ги върши развратния й съпруг и нищо чудно поредната порция неприятни новини да дойде отново от папарашки снимки в медиите, редят завистници на новата парламентарна секс двойка.

Източник: crimesbg.com