Бившият министър на икономиката Божидар Лукарски е рекордьор по разводи. Преди броени седмици екслидерът на СДС е сложил край на третия си брак с екзотичната и красива арабка Лида Азади, издават негови приближени. Романтичната им приказка е приключила с фиаско няма и четири години, след като двамата се венчаха на плажна сватба край Созопол през лятото на 2019-а. Заради Лида Лукарски замина за Америка и заживя заедно с нея и дъщеря ѝ от предишна връзка в невероятно имение на брега на океана в Калифорния. Булка №3 е дългогодишен щатски гражданин и е успешна бизнес дама, която върти голяма кантора за недвижими имоти, продавайки къщи за милиони на богаташи от цял свят, пише retro.bg.

 

Не е ясно какво е довело до изненадващата разлъка. Допреди само няколко месеца Божидар и Лида изглеждаха повече от щастливи заедно и не спираха да сипят снимки от пътешествията си в социалните мрежи. Веднага след развода Лукарски побързал да се прибере в България. По всяка вероятност още при сключването на брака си с Лида са имали сносен предбрачен договор, който е улеснил раздялата, тъй като и двамата разполагат със завидни финансови авоари.

 

Развод номер 3: Свърши приказката на ексминистър Лукарски и красивата арабка Лида Азади

Лукарски се залюби с красивата арабка месеци след като се разведе с втората си жена Ива Йорданова, която го напусна, след като политикът загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на СДС. Ексминистърът понесе удара тежко и месеци наред се утешаваше от проваления си брак с 20 години по-младата от него Ива с обиколки по концерти на любимите си групи и с приятели, запалянковци по футболни мачове.

 

Припомняме, че през май 2016 г. Лукарски вдигна шумна сватба с Йорданова, която освен танцьорка бе и зам.-председател на Държавната агенция за българите в чужбина. Хубавицата се хвалеше и с дипломи от „Бъркли“ и „Харвард“. Приказката обаче свърши за по-малко от 2 години, без двамата да стигнат до следващата стъпка, а именно да станат родители. Преди това пък Божидар бе женен за красавицата Аделина, от която има две щерки – Богдана и Йоана, които към днешна дата вече са пораснали момичета.

Източник: marica.bg