Модният свят потъна в траур. Някогашната Мис България Вселена Гергана Кочанова беше показно екзекутирана в резиденцията на мъжа си Къро в Кейптаун на 25 май сутринта, предава местната полиция. Кочанова е кадър на агенция “Визаж” и през 2007 г. се окичва с короната, поставена на красивата й глава лично от Жени Калканджиева. Славата й носи мимолетни връзки с множество знакови имена от бизнеса, хайлайфа и спорта, била е гадже и на футболиста Иван Бандаловски, на когото тя според градските клюки е слагала рога с боса на групировката СИК Николай Маринов - Малкия Маргин. Първата си любов среща на 16 години в лицето на друг футболист - Николай Дойчев от ЦСКА.

 

Разстреляха и Мис България в ЮАР! Жената на Къро Гергана Кочанова е умъртвена с куршум в главата

Разстреляха и Мис България в ЮАР! Жената на Къро Гергана Кочанова е умъртвена с куршум в главата - Снимка 2

Гери изгрява и в гореща фотосесия за еротичното списание “Максим” и цяла България вижда препълнената й със силикон пазва. През 2007 г. заминава на снимки в САЩ, от където се връща година по-късно с пеленаче на ръце, наречено Красимир. Бебето е родено на 11 август в болница в Чикаго. Раждането е преминало нормално и малкият юнак се е появил на бял свят с идеалните мерки – 3,480 кг и 51 см. Докато Гери е била в САЩ в грижите за детето й помагали приятелят й и нейният баща, който бил много радостен, че е станал дядо.

Разстреляха и Мис България в ЮАР! Жената на Къро Гергана Кочанова е умъртвена с куршум в главата - Снимка 3

Разстреляха и Мис България в ЮАР! Жената на Къро Гергана Кочанова е умъртвена с куршум в главата - Снимка 4

“Щастлива съм, че имам Краси – казва Гергана, – че е здраво и хубаво бебе. В момента и двамата трябва да свикваме с живота си тук и да се опознаем. Малко странно се чувствам като майка, но всяка раждала жена казва, че в началото е така, и не се притеснявам да си го призная." Още тогава започват догадки дали бащата не е митичният Красимир Каменов-Къро. Той по онова време е женен за първата си съпруга Светлана, която обаче хваща на калъп с доверения си бодигард Размиг Чакърян - Ами. Отношенията на Къро и Гери са официализирани едва през 2015 г., когато двамата емигрират за ЮАР заради проблемите на гангстера с родното правосъдие.

 

В жълти медии се появяват дописки за раждането на наследник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя фамилията си в социалните мрежи от “Кочанова” на „Каменов“. В Южна Африка според слуховете Красимир Каменов заживява с моделката в огромно имение насред саваната, макар и в публикациите от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената изглежда твърде съмнителна. Проверка на медията установи, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в голям дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце