Любителят на анални ласки и обрязани марокански патки Илхан Кючук, и жена му Юзлем Мусова най-сетне са намерили начин да съвместяват разкрепостения си сексуален живот със строгите мюсюлмански порядки, издадоха редови депесари от Родопите.

Двамата са си купили просторен палат на метри от Симеоновския лифт и столичния “Ринг мол” с впечатляваща квадратура, отделни спални и няколко бани. За това алармираха строителни работници от турския етнос, изпратени от сем. Кючук да изкусурят новата им недвижима придобивка в полите на Витоша.

Илхан Кючук 1

Илхан Кючук 2

Илхан Кючук 3

Илхан Кючук 4

Илхан Кючук 5

По този начин в новия дом всеки от съпрузите щял да спи отделно и дори да си кани любовници от какъвто пол му душа иска. За съпартийците на Кючук отдавна не е тайна, че той и сприхавата му жена поддържат чисто формални отношения, колкото да замажат очите на дълбоко вярващите във Всевишния избиратели на ДПС. Те със сигурност щяха да го овалят в пера, катран и да го убият с камъни ако разберат, че евродепутатът си дава задника на случайни мъже в Брюксел, а у нас задоволява с всичките си дупки врачанския депутат Валентин Тончев. Същата съдба щеше да сполети и жена му Юзлем, която върши грях след грях, отваряйки крака пред любовника си докато е свързана в брак и има малко дете на ръце.

Алчните съпрузи обаче не искали да си развалят рахата и да се лишат от тлъстите пачки, които Илхан Кючук носи вкъщи благодарение на сладката си служба в Европарламента. Ето защо те решили квартирния проблем, купувайки си нов дом, в който всеки да е свободен да мърсува необезпокоявано зад високите зидове. “Къщата е в комплекс “Ривър парк”, достъпът на външни лица е строго забранен. Валентин Тончев спокойно може да ги посещава и цяла нощ да прави бурен секс с Илхан без някой любопитен папарак да го излови. Тъпкачът на Юзлем пък директно могат да го назначат за иконом и да обслужва госпожата в режим 24/7”, цъкат с език майсторите, командировани да правят ремонт.

Илхан Кючук

Илхан Кючук

Илхан Кючук

Илхан Кючук

Илхан Кючук

Въпреки, че неприлично скъпата прогимназия още не се открива в имотната декларация на евродепутата, свидетели разказват, че всичко вътре било супер лукс, достоен за дубайски шейхове и руски олигарси. Без да изреждаме извънземните мебели, разточителния мрамор, гранит и позлата, любопитството на майсторите предизвикали фабрично монтираните върху душовете приспособления за клизми. Дали от порив за хигиена или защото сексът с мъже изисква старателно анално изчистване, можем само да гадаем.

За довършителните дейности в новата къща отговаряла лично Юзлем, която се държала като истинска строга господарка с работниците. “Обижда, заплашва, тропа с крак. Само камшика и белезниците й липсват”, гаврят се препатили от работата си с нея.

Мистерия остава само как Илхан Кючук и булката му ще докажат произхода на парите за безобразно скъпия имот. Обяви в специализираните сайтове сочат, че подобна къща върви за 850 хил.евро. “Със сигурност Кючук изкарва тези пари от кражби и рушвети за месец, но ще види зор да го докаже документално”, пресмятат душманите му. Като сложим и сумите за обзавеждане, цената можела да удари и два милиона в евро, твърдят те.

Преди няколко години стана ясно, че хванат на тясно, евродепутатът е нанесъл в имотната си декларация сериозни корекции, припомнят медийни дописки. Първоначално той е съобщил, че съпругата му Юзлем има на влог 54 хил. лв. В коригиращата декларация обаче е отбелязал, че той лично има на влог в Брюксел 249 886 евро от заплата, а съпругата на влог у нас – 120 297 лв.

Кючук тегли ипотечен кредит от Пощенска банка в размер на 207 677 евро. В същото време той е декларирал пред КПКОНПИ минимални спестявания, въпреки че 10 години е в Европейския парламент, където всеки депутат си докарва над 2 млн. евро за един мандат.

Интерес представляват и доходите на съпругата Юзлем. Очаквано тя е бивша активистка на младежката организация на ДПС, чийто председател беше и съпругът й. Юзлем Мусова Кючюк е уредена от половинката си на работа в държавната фирма Ръководство „Въздушно движение“ (РВД). Предприятието е известно като „хранилка за избрани“ заради огромните си заплати и там случайни хора не се назначават.

Депутатската съпруга заработва годишно 78 303 лв. Простите сметки показват, че месечната й чиста заплата в РВД е 6 525 лв.

През 2022 г. Кючюк и съпругата му Юзлем са закупили огромен апартамент в София. Той е с площ от 224 квадрата и е ново строителство. Преди 2 години двамата са платили по 254 649лв. като първи вноски за апартамента пред акт 14 , показа проверка на МИГnews. Посочили са, че част от парите са от заплати, а останалите били дарени от родителите им.

“Кой ли им вярва, че бедните хорица от провинцията са извадили под дюшека пари да им плащат масрафите. Но явно макар и завидно голям, апартаментът не е могъл да побере всичките мъжки секретарки на Кючук, нито перверзните компаньони на жена му. Е, вече ще могат да се отдадат на бурен секс заедно и поотделно в новата къща”, подсмихват се сеирджии.

Източник: crimesbg.com