След като не само му сложи гигантски рога, но и го направи за посмешище пред цялата държава, Славена Вътова се довлече обратно при съпруга си Юлиян Цолов като мръсно коте. Всички знаем, че преди няколко месеца тя най-безцеремонно заряза не само него, но и двете им деца, за да се премести да живее при любовника си и то в съседната кооперация.

Аферата й с политолога Слави Василев беше бурна, но... кратка. И той самият я натири едва дни, след като се премести при него. Така е то - едно е да се въргаляте по хотелите и после кой откъде, друго е да ти се дотътри у вас.

Славена не само беше зарязана от Слави Василев, но и жестоко унижена от него и баща му, който едва не получил удар при мисълта, че синът му, на когото възлага толкова надежди, дели покрив с някаква... шантонерка.

"Точно така я наричаше човекът и с право. Семейна жена, с две деца, как да наречете подобна отврат?! Да ходи да се оправя с този и онзи като никаквица. Слави е живял и учил в Париж, после е следвал в Щатите, баща му дето се казва, за президент го готви някой ден, а той да му сервира това - някаква си бръмчалка Славенка", разкриват близки до Василев.

Баща му - Васил Василев, който е бивш телевизионер и приватизатор на завода "Мраз", си поговорил сериозно със своя наследник и само дни по-късно Славена била изритана - и от дома му, и от живота му.

Отделен е въпросът колко я търпи и самият й мъж, който бил окончателно охладнял към нея.