Бясна, както никога, е Анита Димитрова. 23-годишната половинка на Димитър Рачков досега винаги се е показвала мила и добра, като не обръщаше внимание на множеството статии, критики и негативни коментари на медии и потребители по адрес на връзката им. След поредната "раздяла", която им спретнаха обаче, явно Анито се ядоса.

Разделени ли: Анита на Рачков пусна нови кадри с любимия си и взриви с признание! (виж още - СНИМКИ)

За да натрие носовете на зложелателите, тя пусна снимка в Рачков, на която са в компанията на Софи Маринова и на Любо Киров. Акцентът обаче е точно върху персоната на Митко, с когото са плътно прегърнати и излъчващи любов...

Близки до Димитрова разкриха, че този път тя не издържала и се разбесняла жестоко от слуховете, че не е гадже на Димитър. "Явно се опасява от множеството бръмчалки и хищни хиени, които само дебнат из столицата, за да забършат някой я богат, я известен, я и двете. А и като го гледаме Митко как лесно се хвана с нея, дето може да му е дъщеря, надали са му много силни ангелите", смеят се източниците.

Анита обаче се закучила здраво и буквално креснала пред близки, че никой и нищо няма да я отклони от пътя й, който бил с Рачков. Мацката е твърдо решена да надене брачния хомот на актьора като според запознати далеч няма да се задоволи просто с елементарно съжителство. Тя иска пръстен, брачно свидетелство и всичко, което по закон ще я направи госпожа Рачкова.