Райна Караянева призна, че е родила на Петровден и показа в социалните мрежи снимка от болницата, а след това и снимка на бебе с дата 29.07.2024, уточнявайки, че има грешка в надписа и трябва да се чете 29.06.2024 г.

 

Тя показа и друга снимка на бебе с дата 02.04.2014., която е от раждането на първия й син. Всички се впуснаха да я поздравяват, а тя благодари, като по този начин потвърди, че наистина е станала майка за втори път. Ден по-рано никой не подозираше, че е бременна.

 

Очевидно актрисата, изявяваща се като манекенка, е пазила много старателно факта, че е бременна. Макар да не разкрива пола на бебето, от един от поздравите става ясно, че е момче. Мълвата носи, че детето се е появило на бял свят в 6-ия месец от бременността, тъй като терминът й бил за септември, но бебето избързало значително.

Съдейки по снимката, която Караянева показва, това твърдение вероятно не отговаря на истината, тъй като новороденото изглежда напълно доносено. Децата, родени в 6-ия месец обикновено са далеч по-дребни и се налага да останат в кувьоз, докато това на снимката изглежда здраво.

 

Големият въпрос сега е: „Кой е бащата на бебето?“. С Башар Рахал, с когото живя няколко години и засне няколко филма, са разделени отдавна. Двамата така и не дадоха приемливо обяснение за раздялата им, но според мълвата, бившата манекенка е кръшкала тайно на актьора, който я направи известна. Рахал дори бил готов да й прости, но тя предпочела да го напусне.

Към днешна дата той върти любов с младата си колежка Любомира Башева.

 

Припомняме, че преди година, Караянева публикува в социалните мрежи снимка с непознат за широката общественост млад и сексапилен мъж и веднага стана ясно, че това е новият й любим. Става въпрос за ортопедът Стефан Церовски, който е син на бившата пернишка кметица Вяра Церовска. Проблемът е, че моментът, в който Райна пусна снимката си с него, той бе женен. Докторът вдига сватба в началото на 2018 г. с колежката си Симона, която до днес се подписва с неговото фамилно име. Двамата имат малко дете, но най-вероятно са се разделили, щом съпругата е разбрала за любовните похождения на половинката си.

 

миналата есен пък Караянева се появи под ръка с ортопеда на премиерата на филма „Аферата Пикасо“, в който играе с Башар Рахал, който очевидно е заснет, докато са били двойка. Тогава ливанецът пропусна събитието. На премиерата на „Пулсът на танца“ през февруари пък, и двамата пропуснаха събитието. Твърди се, че искали да избегнат риска да се засекат и затова предпочели изобщо да не ходят.

 

И макар за Башар да не е ясна истинската причина, то Райна по всяка вероятност вече е била бременна по това време и ако се бе появила на подобно събитие, всички щяха да забележат, а тя очевидно е държала това да остане в тайна. Припомняме, че големият й син е плод на любовта й с модела Генадий Ников, с когото бяха женени.

Източник: Уикенд