Рапърът Кристо затъна в дългове до ушите. Хора от близкото му обкръжение издават, че почти няма приятел или познат, от който да не е искал пари. 

Христо Балабанов, както е истинското име на певеца, е взел редица заеми от приятели, които не е върнал и до днес. 
Гневните кредитори споделят, че Кристо е твърде самовлюбен. Двамата с майка му Мариана Балабанова са задлъжнели на мнозина, но това изобщо не ги трогва. Последното чувство, което изпитват, когато срещнат някой от хората, на които дължат пари, е срам.

Опарен от рапъра също потвърди информацията, че той дължи много пари не само на него, а и на още редица познати и приятели. 
Това далеч не е първият скандал, заформил се около него. Припомняме, че преди няколко години той хвърли всички в шаш, хващайки си непълнолетно момиче за гадже. Девойката бе едва на 15 години, но изглежда нямаше нищо против това да е гаджето до известния рапър.

Само за сравнение ще припомним, че по онова време Кристо беше на 35 години. При все, че към днешна дата наближава 40-те, рапърът все още се заглежда по момичета на около 20-годишна възраст. 

Основните изисквания, които рапърът има към приятелките си, са да са с дълги крака, руса коса и манекенски мерки. В противен случай нямат никакъв шанс.
Източник: Уикенд 
 

Рапърът Кристо затъна до ушите в дългове