Димитър Рачков неведнъж е доказвал, че не е истински мъж, който умее да си държи езика зад зъбите, камо ли да пази чужда тайна. Бившият на Мария Игнатова възмути зрителите и буквално изкара от равновесие Ненчо Балабанов в новото си предаване. Разбира се, направи го с типичната си цел - да се прави на интересен и да си повиши рейтинга, без да го е еня, че засяга отсрещния.

По време на ефир, без Балабанов да подозира нищо, Митето взе, че се изцепи мощно по темата за сватбата на Ненчо. Знаем, че това лято имитаторът на Бойко се сгоди за любимата си - Катрин Русева, но досега не е пожелал да говори публично по темата.

Е, Ненчо не ще, ама Рачков иска. И директно обяви пред цяла България, че Балабанов и Русева ще се женят след две седмици... Бомба! Взрив! Сензация! Новина, след която се видя как Ненчо се вцепени и остана толкова шашнат, че не можа да реагира. Минута по-късно погледът му издаваше гняв, но въпреки това замълча - за пред публиката. Която също като него остана потресена от наглостта на Рачков.

"Този дребния така и не се научи да не плямпа като дебилен папагал. Защо не вземе да си разказва неговите лични историйки с Анитка, а обсъжда хората и се бърка там, където не му е изобщо работа?!", насметоха го и в нета.